MET ggz zoekt een

Bestuurssecretaris GGZ interim

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond Echt Weert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een ervaren bestuurssecretaris? Voor onze locatie Roermond zijn wij op zoek naar een enthousiaste bestuurssecretaris.

Vanwege zwangerschapsverlof van onze bestuurssecretaris zoeken wij ondersteuning voor de periode 26 augustus 2024 t/m 7 februari 2025.
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten in heel Limburg. Kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. Als bestuurssecretaris adviseer en ondersteun je de bestuurder en het Directieteam met jouw (juridische) kennis op strategisch vlak. De functie is voor 32-36 uur per week, 4x9 is hierbij een optie.

Word jij hier enthousiast van? Lees dan vooral verder!

MET het team
Je bent adviserend en ondersteunend werkzaam in het directieteam (DT), bestaande uit de bestuurder, twee directeuren zorg, de directeur bedrijfsvoering, de HR manager, de manager Innovatie & ontwikkeling en de geneesheer-directeur.

MET de inhoud

Als bestuurssecretaris adviseer en ondersteun je de bestuurder en het DT, zowel gevraagd als ongevraagd bij de ontwikkeling en besluitvorming van strategisch beleid. Je schrijft (juridische) beleidsnotities en fungeert als deskundige met betrekking tot (beleids)vraagstukken op meerdere deelgebieden.
Je draagt er zorg voor dat besluitvorming conform good governance plaatsvindt en onderhoudt nauw contact met de medezeggenschapsorganen (cliëntenraad en ondernemingsraad).
Op strategisch niveau adviseer je over juridische- en gezondheidsrechtelijke vraagstukken, dossiers en compliance issues. Jij coördineert en bewaakt de inzet van externe juridische advisering en ondersteuning. Vanuit jouw juridische blik ondersteun je bij de totstandkoming van samenwerkingsovereenkomsten, en/of toets je deze. Ook ondersteun jij de bestuurder en directeuren in de afhandeling van klachtenprocedures. Jij stelt governance en compliance policies op en houdt je daarnaast bezig met het herzien, aanpassen, implementeren en bewaken van deze policies.
Je neemt als bestuurssecretaris deel aan de overleggen van het DT en de Raad van Toezicht (RvT). Als zorgdrager van de agenda van zowel het overleg van de DT als RvT verzamel jij de vergaderstukken en bewaak je de actiepunten en afspraken die voortkomen uit deze overleggen.

Met jou

Jij hebt een sterk analytisch vermogen gepaard met een proactieve houding en kritische blik. Je bent sterk in communicatie en in het verbinden van mensen en voelt je vrij om te adviseren. Je stelt je dienstbaar op, maar bent ook in staat om het voortouw te nemen wanneer dit nodig is. Door jouw skills in plannen en organiseren lopen de zaakjes op rolletjes.

Wij worden heel blij van jou als jij:
  • Een afgeronde rechtenstudie op WO niveau hebt met aanvullende ervaring met gezondheidsrecht en kennis van organisatiekunde;
  • Zowel mondeling als schriftelijk goed kan communiceren;
  • Vertrouwen weet te winnen. Je beweegt je makkelijk binnen netwerken, relaties en contacten en onderhoud deze met plezier.

MET ggz is er voor jou
  • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ, GZ-Psycholoog (FWG 65 €4108 - €6264);
  • De keuze om als zzp’er of in tijdelijk dienstverband in dienst te gaan;

MET jou?
  • Je hebt een academische opleiding in de geestelijke gezondheidskunde, orthopedagogiek of psychologie afgerond.;
  • Je bent in bezit van een LOGO verklaring;
  • Je bent gemotiveerd om een intensief en langdurige opleiding te volgen;
  • Je staat open voor een leerproces om je zowel inhoudelijk als in jouw professionele identiteit te ontwikkelen

MET ggz

MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je informatie over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.