Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Beveiliger (21-154)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het veiligheidsgevoel van medewerkers en patiënten?
Dan ben jij onze nieuwe beveiliger!"
Vacaturenummer 21-154, 20 uur per week.

Wie ben jij?
Als beveiliger bij het Laurentius ziekenhuis verricht je beveiligingswerkzaamheden binnen het ziekenhuiscomplex, waaronder toezicht houden, surveilleren en uitvoeren van veiligheidscontroles. Je staat bezoekers te woord en verwijst hen door en spreekt personen aan op ongewenst gedrag. Ook controleer en bedien je beveiligingsapparatuur en alarmsystemen. Je ziet toe op de naleving van brandveiligheidsvoorschriften en roept bij calamiteiten functionarissen en instanties op. Als beveiliger werk je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig en kunt flexibel inspelen op wisselende situaties.

Jouw nieuwe werkplek
Vanuit de afdeling Beveiliging wordt zorggedragen voor toezicht op en bewaking van het gehele ziekenhuisterrein, 24 uur per dag. Dit alles om de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen. Binnen de afdeling zijn momenteel 13 beveiligers werkzaam, onder leiding van een meewerkend teamleider. Je komt terecht in een team met ambitieuze plannen voor de toekomst die naast de werkzaamheden van beveiliger graag meedenken over veiligheid in het ziekenhuis.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een diploma MBO niveau 2 Beveiliging;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een basisopleiding BHV en reanimatiediploma;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de functie van beveiliger;
  • Een flexibele instelling en bereid om in 3 ploegendienst te werken inclusief weekenden.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als beveiliger. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 35 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar dat daarna omgezet kan worden in een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Frank Knieps, teamleider, telefoonnummer 06-36155977. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 6 oktober in de ochtend, wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 1 oktober 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Frank Knieps
+31 6 36155977
frank.knieps@lzr.nl