Ciro zoekt een

Bewegingsagoog

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

Binnen Ciro willen we naast kennisontwikkeling, innovatie en samenwerking de best mogelijke zorg bieden aan onze patiënten met chronische long-, hartaandoeningen of slaap-gerelateerde ademhalingsstoornissen. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar

een enthousiaste collega die ons team aanvult. Een bewegingsagoog die cliëntgericht werkt en betrokken is bij de totale behandeling en organisatie in Ciro. Een vooruitstrevende collega die zich verder wil ontwikkelen. Wetenschappelijk onderzoek staat hierbij aan de basis van onze persoonlijke en gespecialiseerde behandelingen. Immers nieuwe kennis en inzichten zorgen ervoor dat je beter grip krijgt op de variatie in het ziekteproces bij de individuele patiënt.

 Jouw werkplek

Als bewegingsagoog werk je voortdurend samen, zowel binnen het bewegingsagogieteam als met andere disciplines binnen onze organisatie. Het is een werkomgeving binnen een medische setting waarin een hoge kwaliteit van allround en persoonlijke zorg wordt geleverd en waarbij wetenschappelijk bewijs een vanzelfsprekendheid is.

Een greep uit jouw taken

 • Je biedt verantwoorde en veilige sport- en bewegingsactiviteiten (individueel en in groepsverband) aan, passend bij de behoeften en mogelijkheden van de patiënt.
 • Je draagt zorg voor de uitvoering en begeleiding van bewegingsactiviteiten, bewaakt de continuïteit en stelt het trainingsprogramma indien nodig bij.
 • Je signaleert, inventariseert, analyseert en definieert de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt ten aanzien van sport- en bewegingsactiviteiten.
 • Je helpt en motiveert je patiënten door middel van voorlichting en advies (zowel individueel als in groepsverband) een passende keuze te maken uit het sport- en bewegingsaanbod.
 • Je neemt in het kader van de behandeling zelfstandig contact op met behandelaars van andere disciplines en instanties en levert een bijdrage aan het interdisciplinaire behandelplan.
 • Je hebt een signaalfunctie en evalueert voortdurend het resultaat van de door de professional opgestelde behandeling en het behandelproces.
 • Je levert vanuit je vakgebied een essentiële bijdrage aan het proces intake en assessment en het proces behandeling (klinisch en niet-klinisch).
 • Je voert metingen uit met betrekking tot diagnostiek en legt de bevindingen in rapportages vast.

Aan welke eisen moet je voldoen

 • Je hebt een relevante en afgeronde opleiding op (minimaal) mbo-niveau.
 • Daarnaast ben je een doorzetter en beschik je over innoverend vermogen en een hoge mate van tact. Ook ben je integer, servicegericht, geduldig, invoelend en heb je  overredingskracht.
 • Werkervaring en kennis met betrekking tot onze doelgroep is een pre, maar geen vereiste.

Wat heeft Ciro jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagende, verantwoordelijke baan binnen een inspirerende en dynamische organisatie. Een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is en streeft naar een zo optimaal mogelijk welbevinden van onze medewerkers.

Je bent onderdeel van een enthousiast team en jouw werkplek is gelegen in een bosrijke werkomgeving met ruimschootse gelegenheid tot gratis parkeren. Wij bieden jou als professional de benodigde faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen.

Binnen Ciro zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding en/of ervaring en voor deze functie ingedeeld in functiegroep 45. Daarnaast kun je gebruikmaken van secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan uitruilmogelijkheden, meerkeuze secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve zorgverzekering of een aanvullende WIA-hiaatverzekering.

In eerste instantie wordt er een jaarcontract aangeboden. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie om deze naar een contract voor onbepaalde duur om te zetten.

Voel jij je uitgedaagd

Reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteren@ciro-horn.nl

Vermeld bij het solliciteren het vacaturenummer 2021-013/bewegingsagoog. Solliciteren kan tot 03-10-2021. In week 40 zullen de gesprekken plaatsvinden. Heb je behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie, neem dan contact op met dhr. J. Jansen. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, neem dan contact op met mw. F. Deckers. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0475-587600.