Sevagram zoekt een

Bewegingsagoog in de ouderenzorg (WLZ)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bewegingsagoog bij Sevagram
Creatief denken. Multidisciplinaire teams. Zorginnovaties. Beleidsontwikkeling.
Kom werken in de ouderenzorg bij Sevagram en doe in korte tijd veel ervaring op binnen een fijne informele setting! Hier helpen we elkaar, delen we kennis en handelen we professioneel, vakinhoudelijk én maatschappelijk.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je als bewegingsagoog aan de slag?
Sevagram heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg. We hebben verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Berg en Terblijt, Hulsberg, Gulpen en Vaals. Voor deze vacature van bewegingsagoog ben je breed inzetbaar binnen de ouderenzorg. Hierdoor doe je ervaring op, op het vlak van somatische en psychogeriatrische zorg.

Deze vacature voor bewegingsagoog in Zuid-Limburg
Als beweegagoog houd je je voornamelijk bezig met het verrichten van agogische begeleiding en het aanbieden van sport en beweeginterventies. Om zo de zelfredzaamheid en het welzijn van onze bewoners en cliënten te bevorderen, evenals de mobiliteit en gezondheid. Creativiteit speelt daarbij een grote rol. Zo blijven je beweeginterventies leuk en uitdagend.

Jouw werk blijft dat door onze multidisciplinaire teams van artsen, verpleegkundigen, logopedisten, verzorgenden en nog meer andere collega’s. Met elkaar denken jullie namelijk na over de zorg van morgen, beleid en innovaties. Ook hier komt je creativiteit van pas. We willen iedere dag mensgerichte en excellente zorgen bieden. Hiervoor heeft Sevagram dan ook een gouden (internationale) certificering van Planetree ontvangen.

Wat heeft Sevagram je verder te bieden?
Bij Sevagram volgen we de CAO VVT. Deze CAO voor verpleeghuizen en verzorgingshuizen vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken. We sommen kort een aantal arbeidsvoorwaarden voor jou als bewegingsagoog op:
  • Je mag zo snel mogelijk starten, maar kijken vooral wanneer het voor jou uitkomt;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband binnen een fijne omgeving;
  • Het gaat om een functie van 24-36 uur per week. We bespreken samen wat voor jou het beste past.
  • Een salaris conform FWG 45 CAO VVT (max. 3.848,27 bruto o.b.v. 36 uur p/w)
  • Je uren zijn bespreekbaar en je hebt recht op 237,4 verlofuren voor een goede balans
  • Je kunt jezelf als bewegingsagoog vol op uitdagen en ontwikkelen. We bieden tal van opleidingen aan.

De CAO VVT 2022 inzien? Check hem via HIER.

Arbeidsvoorwaarden
Heb jij een afgeronde MBO niv 4 opleiding in de richting van sport/beweging of bewegingsagoog, en werk je graag met onze doelgroep? Dan maken we graag kennis met je! Dat kan door te klikken op de sollicitatie button. Eerst een meeloopdag in onze ouderenzorg boeken? Stuur een whatsapp berichtje naar onze recruiter behandelzorg Christel Cals op 06-21409137. Dan brengt zij je in contact met haar collega’s van de vakgroep. Heb je een inhoudelijke vraag? Dan kan natuurlijk ook. Neem dan gerust contact op met Bob van Zon (06 39 08 39 13) via telefoon of whatsapp.

Tot snel?