Zuyderland zoekt een

Bewegingsagoog ouderenzorg 24 uur (t.e.m. 31-12-2024)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor de Behandeldienst van Zuyderland Zorgcentra zijn wij op zoek naar een tijdelijke bewegingsagoog (zwangerschapsvervanging tot eind 2024). Heb je affiniteit met de ouderenzorg en zie jij het als een uitdaging om onze cliënten te begeleiden en te ondersteunen bij de uitvoering van bewegingsactiviteiten gericht op het activeren, aanleren en/of optimaliseren van de bewegingsvaardigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw toekomstige werkplek

Als bewegingsagoog word je flexibel ingezet binnen de diverse Zorgcentra in regio Sittard-Geleen. Binnen deze zorgcentra verlenen we intensieve zorg en behandeling die nodig is bij ernstige lichamelijke of psychische beperkingen, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie. Dit kan zowel om tijdelijke als om langdurige zorg gaan.

Wat ga jij doen?

Door middel van bewegingsondersteuning en -begeleiding lever je een positieve bijdrage aan de lichamelijke en/of psychische gezondheidstoestand van cliënten. Je levert vanuit je eigen vakgebied en deskundigheid een bijdrage aan de uitvoering van het beweegbeleid en adviseert de Unitmanager.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma sport en bewegen differentiatie bewegingsagoog (minimaal niveau 4) of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep ouderen. Ervaring binnen het werkveld is een pré.
  • Je levert graag een bijdrage aan het opzetten, uitvoeren en verbeteren van de bewegingsactiviteiten binnen het multidisciplinair teamverband.
  • Je bent enthousiast, creatief, sportief, flexibel en sociaal. Daarnaast ben je in staat om cliënten individueel en in groepsverband te stimuleren.
  • Je kunt goed zelfstandig functioneren maar bent ook in staat om samen te werken met collega’s van verschillende disciplines.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om de wijze van communiceren goed af te stemmen op de cliënten als op het team en andere betrokkenen.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijk dienstverband t.e.m. 31-12-2024.
  • Je werkt 24 uur per week verdeeld over 4 werkdagen (dagdienst). Werkdagen en -tijden zijn te overleggen binnen het team.
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een bewegingsagoog in FWG 40 (minimaal €2.541,- bruto per maand en maximaal €3.658,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny Raadschelders (Unitmanager Behandeldienst), via telefoonnummer 06-20892441. 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.