Actief Zorg zoekt een

Bijbaan als huishoudelijke hulp in Echt Schoonmaken bij mensen thuis

Dienstverband

Opleidingsniveau

Standplaats

Echt

Werkvelden

Overige
Functieomschrijving

Jouw nieuwe baan - Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een flexibele baan in Echt naast jouw studie of andere baan? Vind jij het leuk om schoon te maken én tegelijk iets voor een ander te betekenen? Dan is het werken als huishoudelijke hulp iets voor jou! 


Als huishoudelijke hulp in Echt zorg je ervoor dat mensen zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je helpt ze waar nodig met schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet. Maar het werken als huishoudelijke hulp is meer dan alleen schoonmaken. Je maakt natuurlijk ook een gezellig praatje! Zo leer je jouw klant echt kennen. Gaat het niet zo goed met jouw klant dan geef je dit door aan jouw coördinator.

Voordat je zelfstandig naar jouw eerste klant toe gaat loop je mee met een ervaren collega. Je krijgt uitleg over het werken als huishoudelijke hulp en de werkwijze van Actief Zorg. Zo zorgen we ervoor dat je fijn kunt werken.

Jij bepaalt zelf jouw rooster.
Deze bijbaan is perfect te combineren met je studie, privéleven of met een andere baan. Het voordeel van een bijbaan als huishoudelijke hulp is namelijk dat je zelf aan kunt geven op welke momenten jij graag wilt werken. Wil jij liever op vaste dagen werken of heb je de voorkeur voor wisselende dagen? Werk je graag doordeweeks en/of op zaterdag? Als huishoudelijke hulp bij Actief Zorg is het allemaal bespreekbaar!

Dit ben jij - Deze functie past bij jou wanneer...

Het gezegde luidt: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

  • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent betrouwbaar.
  • Je brengt een glimlach mee naar jouw klanten.
  • Je bent een aanpakker.
  • Je bent betrokken en kunt goed signaleren.
Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons - Dit willen we jou bieden

  • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en een goede pensioenregeling.
  • In overleg met jou stellen we het type contract vast
  • Je bepaalt in overleg jouw werktijden, dagen en het aantal uur dat je wilt werken. Op zon- en feestdagen ben je vrij.
  • Je krijgt jouw reiskosten en reistijd vergoed. Zelfs als je met de fiets gaat krijg je een vergoeding van €1,23 netto per werkdag.
  • Je verdient €12,40 bruto met een jaarlijkse salarisverhoging volgens de CAO tot maximaal €14,77 per uur
  • Kansen om je verder te ontwikkelen, een opleiding te volgen en doorgroeimogelijkheden in de organisatie.
Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de vacature?
Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Mirthe Peppenster