Cicero Zorggroep zoekt een

Bijbaan horecamedewerker in de ouderenzorg (Schinveld, 6 uur per week)

Dienstverband

6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Schinveld

Werkvelden

Ouderenzorg

Bijbaan horecamedewerker in de ouderenzorg (Schinveld, 6 uur per week)

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de catering en wil jij iets betekenen voor de ouderenzorg? Onze bewoners kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn voor ons zorgcentrum Aan De Bleek in Schinveld op zoek naar extra hulp (6 uur per week) tijdens de warme avondmaaltijd.

Wat ga je doen?
Ons gezellige zorgcentrum Aan de Bleek kan extra hulp gebruiken. Samen met je collega’s verzorg je de warme avondmaaltijd. Je zorgt ervoor dat er een aangename, gastvrije en huiselijke sfeer heerst.

Je werkzaamheden bestaan uit het serveren van warme maaltijden, het verzorgen van de afwas en het schoonmaken van zowel het restaurant als de keuken. Kortom, een leuke, gevarieerde en belangrijke baan.

Het is belangrijk dat je beschikbaar bent in de avonduren voor zes uur per week. De werktijden liggen tussen 16:30 uur en 21:00 uur. De werkdagen worden in overleg met de manager afgestemd.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en bij voorkeur ervaring met horeca-werkzaamheden.
  • Je bent geduldig, vriendelijk en je voelt je verantwoordelijk.
  • Je bent een teamplayer,je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel beschikbaar tussen 16:30 uur en 21:00 uur.

 

Wat bieden wij jou?

De functie wordt, afhankelijk van leeftijd, gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 5 (voor de leeftijd van 22 jaar en ouder is het maximale bruto-uurloon €11,06). Ook heb je recht op een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?
Klik op de button ’solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld