De Zorggroep zoekt een

Bijbaan in de zorg diverse regio's

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
De Zorggroep doet er alles aan om bewoners en cliënten zorg te bieden die bij hen past. Ook in de vakantieperioden en weekenden. En daar zet jij je als vakantiekracht voor in. Wil je naast je opleiding in de zorg ook praktische ervaring op doen? Dan ben je bij De Zorggroep aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een van onze teams in de wijk of verzorgings- of verpleeghuizen. Afhankelijk van je huidige opleidingsniveau en bevoegd- en bekwaamheden variëren je werkzaamheden van het uitvoeren van de ADL (wassen, aankleden, medicatie) tot het bewaren van de rust in de huiskamer. Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor vakantiewerk in diverse regio's Noord- en Midden-Limburg.

Hoe zorgen wij voor jou?
Zoveel mogelijk uren draaien om die vette vakantie te betalen of liever kortere diensten zodat je de rest van de dag op pad kunt met vrienden? Wij kijken naar jouw wensen en beschikbaarheid en matchen dit met het juiste team. Volg je al een zorgopleiding (helpende, verzorgende (IG), verpleegkundige, geneeskunde)? Dan staat dit natuurlijk mooi op je cv! Nog belangrijker is misschien wel de dankbaarheid van de cliënten en je collega's, ze kijken uit naar je komst!

Het salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van je opleiding en ervaring, maar minimaal € 12,63 per uur als vakantiewerker zorg, dat tikt toch lekker aan!

Kun je niet wachten met beginnen? Snappen we, daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een bijbaan, en kun je voor de vakantie al beginnen of na de vakantie bij ons blijven.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste ideale vakantiekracht/weekendmedewerker?
Je bent bezig met een opleiding in de zorg, bijvoorbeeld als verpleegkundige of verzorgende IG en vindt het leuk om in de ouderenzorg te werken. Lijkt de thuiszorg je tof en mag je al wassen, aankleden en medicatie uitreiken? Dan ben je daar meer dan welkom! Liever aan de slag in een intramurale setting? Ook dat is mogelijk. Uiteraard is het belangrijk dat je beschikbaar bent in de vakanties. Wil je buiten de vakanties ook weekenden/avonden werken? Dan is dit zeker mogelijk!

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Deze schiet je zelf voor, maar kun je zodra je in dienst bent declareren.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over een bijbaan bij de zorggroep? Neem contact op met de recruiter of stuur een email naar vakantiewerk@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.