De Zorggroep zoekt een

Bijbaan in de zorg-vakantiewerk regio Venray

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Well Nieuw-Bergen Sevenum Horst Sevenum Venray Venray Venray Venray Venray Bergen Horst aan de Maas Venray

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Bijbaan zorg-Vakantiewerk-Regio Venray

Ben je op zoek naar een bijbaan in de zorg? Volg je een opleiding in de zorg?  Daar kunnen wij je bij helpen!

De Zorggroep doet er alles aan om bewoners en cliënten zorg te bieden die bij hen past. Ook in de vakantieperioden en weekenden. En daar zet jij je als vakantiekracht voor in. Wil je naast je opleiding in de zorg ook praktische ervaring op doen? Dan ben je bij De Zorggroep aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een van onze teams in de wijk of verzorgings- of verpleeghuizen. Afhankelijk van je huidige opleidingsniveau en bevoegd- en bekwaamheden variëren je werkzaamheden van het uitvoeren van de ADL (wassen, aankleden, medicatie) tot het bewaren van de rust in de huiskamer. Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor vakantiewerk in de regio van America tot Well en van Venray naar Arcen.

Hoe wij zorgen voor jou?
Zoveel mogelijk uren draaien om die vette vakantie te betalen of liever kortere diensten zodat je de rest van de dag op pad kunt met vrienden? Wij kijken naar jouw wensen en beschikbaarheid en matchen dit met het juiste team. Volg je al een zorgopleiding (helpende, verzorgende (IG), verpleegkundige, geneeskunde)? Dan staat dit natuurlijk mooi op je cv! Nog belangrijker is misschien wel de dankbaarheid van de cliënten en je collega’s, ze kijken uit naar je komst!

Het salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van je opleiding en ervaring, maar minimaal € 10,45 per uur als vakantiewerker huishouding en € 11,68 per uur als vakantiewerker zorg, dat tikt toch lekker aan!       

Kun je niet wachten met beginnen? Snappen we, daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een bijbaan, en kun je voor de vakantie al beginnen of na de vakantie bij ons blijven.
De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Wat maakt jou de ideale vakantiekracht/weekendmedewerker? 
Je bent bezig met een opleiding in de zorg, bijvoorbeeld als verpleegkundige of verzorgende IG en vindt het leuk om in de ouderenzorg te werken. Lijkt de thuiszorg je tof en mag je al wassen, aankleden en medicatie uitreiken? Dan ben je daar meer dan welkom! Liever aan de slag in een intramurale setting? Ook dat is mogelijk. Uiteraard is het belangrijk dat je beschikbaar bent in de vakanties. Wil je buiten de vakanties ook weekenden/avonden werken? Dan is dit zeker mogelijk!

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Deze schiet je zelf voor, maar kun je zodra je in dienst bent declareren.

Zien we jou deze zomer?
We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Solliciteer direct op deze pagina. Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met team recruitment via: vakantiewerk@dezorggroep.nl

De Zorggroep 
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.