Sevagram zoekt een

Bijbaan in de zorg voor studenten zorgopleidingen

Dienstverband

+/- 4 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Voor ons Geriatrisch revalidatiecentrum Plataan in Heerlen zijn wij op zoek naar nieuwe talenten met passie voor revalidatiezorg; De ideale weekendbaan voor studenten die een zorgopleiding volgen en graag werkervaring op willen doen in de ouderenzorg!

Wij zijn op zoek naar:

Zorg- studenten niveau 3, 4 en 6 die als helpende willen werken binnen onze revalidatiezorg

(Bijbaan +/- 4 uur per week in de weekenden en in vakantieperioden)

Ons revalidatiecentrum is een unieke werkplek om werkervaring op te doen. Je krijgt te maken met de ouderenzorg en draagt ook je steentje bij om het revalidatieproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Als weekendwerker is het belangrijk dat je minimaal de basiszorg kunt verlenen aan onze revalidanten. Dit kunnen bewoners zijn uit onze zorgcentra maar dit kunnen ook cliënten zijn die na een ziekenhuis verblijf komen revalideren.

Je komt in aanmerking voor deze functie als je de opleiding verzorgende IG of verpleegkundige volgt en in het bezit bent van een aftekenlijst van de basiszorg of als je net je diploma helpende zorg en welzijn hebt behaald en de ambitie hebt om je in de toekomst verder te ontwikkelen. Verder ben je betrokken, werk je graag met mensen en zoek je actief de samenwerking op. Je communiceert helder en duidelijk en steekt je handen uit je mouwen.

Waar kun jij op rekenen?

  • Salaris conform cao VVT, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring, minimaal €11,90 bruto per uur;
  • Jij krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, duur in overleg;
  • Een waardevolle bijbaan waarbij jij de kans krijgt om relevante werkervaring op kunt doen én om Sevagram beter te leren kennen als werkgever;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de revalidanten op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Jij krijgt energie van de (vaak complexe) zorg voor onze revalidatie doelgroep;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van een aftekenlijst van de basiszorg of beschik je over een diploma helpende niveau 2.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen of wil je meer weten over deze functie? Maria van den Hove en Joze Huijnen (teammanagers zorg) staan je graag te woord.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld