Land van Horne zoekt een

Bijbaan Medewerker Dienstverlening Broodkeuken

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en wil jij graag werken in de weekenden (en vakanties) als medewerker dienstverlening in ons gezellige restaurant op locatie St. Elisabeth? Leuk! Dan is dit jouw takenpakket:
  • In het weekend help je bij het serveren van de maaltijden en drankjes in het restaurant.
  • Je helpt met opruimen en met de afwas / vaatwasser.
  • Het kan kan dat je, waar nodig, schoonmaakwerkzaamheden verricht, in de keuken, afwaskeuken en / of het restaurant.
  • Verder kan het voorkomen dat we je vragen om mee te helpen bij feestjes/events in het Pesthuisje op locatie St. Elisabeth (bijgebouw). Dit is dan meestal in de namiddag en avond.

Wat wij vragen
Heb jij affiniteit met ouderen en vind je het leuk om servicegericht bezig te zijn? Dan past deze vacature goed bij jou!
Je bent beschikbaar in het weekend en tijdens de vakantieperiodes. Je bent minimaal 16 jaar of ouder, je legt gemakkelijk contact en hebt een dienstverlenende houding. Ervaring in het genoemde takenpakket is gewenst / een pré en je vindt hygiëne en ordelijkheid belangrijk en hier heb je ok een actieve bijdrage aan.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke werkplek, leuk, sociaal werk en leuke collega’s!
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden, voor gemiddeld 3 uur per week. Het zou fijn zijn wanneer je ook bereid bent om, bij gelegenheid, wat meer te werken.
Je salaris is bepaald in functiegroep 15 van het FWG systeem, te weten min. € 13,78 bruto per uur. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Heb jij zin om bij ons in de ouderenzorg aan de slag te gaan?
Solliciteer dan vandaag nog!

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je bellen met Henk de Wit, teamleider Catering, T. 088 987 89 23. Hij vertelt je graag meer over deze leuke vakantie- weekendbaan.