Koraal zoekt een

Bijbaan (of vakantiewerk) EMB - Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Een unieke kans om tijdens je studie al ervaring op te doen binnen de zorg.
Goed voor je CV! Flexibel, je bepaalt zelf je uren. Eerst als bijbaan (of vakantiewerk), na het behalen van je diploma direct een uitdagende en vaste job!

"Ik maak de slaapkamerdeur open. Meteen een blij gezicht dat me toelacht! Eigenlijk was ik nog wat moe, maar zo begint mijn dag goed! Het is vandaag druk tijdens de ochtendzorg. Voor Anita naar de arts bellen, voor Bob de fysio regelen en de ouders van Willemien een berichtje sturen. Na de verzorging, het ontbijt en de administratie, drink ik samen met mijn collega even een kopje thee. Daarna is het tijd voor iets leuks! Individuele tijd met de cliënten. Ik neem Anita op schoot, Bob zit lekker naast me. Ik lees een verhaaltje voor en zie ze genieten. Dat betekent dat ik zelf ook geniet. De ochtend is werkelijk omgevlogen. Tijd om gezellig te gaan lunchen. Ga je mee?"

Wat ga je doen?

Je begeleidt samen met je collega's cliënten in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. Deze EMB-cliënten hebben een cognitief vermogen van 2 tot 6 maanden, maar wonen in een volwassen lichaam. EMB staat voor Ernstig Meervoudig Beperkt, een combinatie van een (ernstig) verstandelijke beperking en motorische beperkingen. Samen met je team ga je steeds op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt, maar vooral ook waar ze blij van worden. Je leert de non-verbale communicatie en behoeftes te begrijpen en hierop in te spelen.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, gedreven en betrokken 3e of 4e jaars studenten! Bij voorkeur volg je een opleiding Verpleegkunde of Verzorgende IG. Er is volop ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.


What's in it for you?

  • Een goede balans tussen studie en werk!
  • Een unieke kans om ervaring op te doen met EMB-cliënten!
  • Eerst als bijbaan, daarna kans op een uitdagende job!
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling en ondersteunen je graag in je loopbaan!
Meer informatie

Bel of mail gerust met Jan Koolen, teamleider EMB bij Op de Bies via 06 - 51 21 27 96 of jkoolen@koraal.nl

Interesse?

Kom eens een kijkje nemen bij locatie Op de Bies van Koraal regio Parkstad. We vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn! Een dagdeel meelopen? Je bent van harte welkom!

Heel bijzonder, heel gewoon, gewoon heel bijzonder!