Sevagram zoekt een

Bouw jij, Verzorgende IG, mee aan een toekomst bestendig Panhuys?

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hulsberg

Werkvelden

Ouderenzorg
Bouw jij, Verzorgende IG, mee aan een toekomst bestendig Panhuys?
Als jij je graag vastbijt in uitdagingen, wil meedenken over de zorg van morgen én houdt van vernieuwing en afwisseling dan is deze oproep voor jou bedoeld!

Over onze locatie Panhuys in Zuid-Limburg
Binnen onze locatie Panhuys in Hulsberg zijn we gespecialiseerd in de zorg voor bewoners met dementie. Deze locatie staat bekend om haar warme sfeer én haar goede werkklimaat. Hierdoor werken veel van onze medewerkers hier al jaren lang, met veel plezier en toewijding. In 2019 is de locatie volledig vernieuwd en helemaal ingericht op “toekomst ouderenzorg”. Er zijn in totaal 6 groepswoningen ontwikkeld waar elk 10 bewoners wonen. Het dorpse en landelijke karakter van de locatie én de kleinschalige opzet maken het een warme plek voor bewoners, familie en collega’s.

Bouw jij, verzorgende IG, mee aan toekomst bestendige ouderenzorg bij Panhuys?
Binnen Panhuys werken we vanuit een vernieuwde visie met kleine teams waarbij iedereen zich betrokken en verantwoordelijk voelt. De toekomst binnen zorg en welzijn brengt veel uitdagingen met zich mee, maar deze gaan we samen aan. Hoe? Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Voorop hierbij staat het creëren van een fijne omgeving waar goede zorg verleend wordt aan onze bewoners én waar een fijne werk-privé balans is voor onze medewerkers. Samen geven wij hier als team vorm aan. Want binnen verpleeghuis Panhuys staan wij voor een efficiënte inzet binnen zorgvraag en zorginzet, samenwerking, samenhorigheid, gelijkwaardigheid, gezien en gehoord worden. Dit zorgt voor rust en duidelijk bij bewoners en medewerkers!

Matchen we?
Heeft deze oproep jouw interesse gewekt? Dan gaan we graag het gesprek met je aan! Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Voor hoeveel uur je aan de slag wilt en in welke vorm bespreken we samen.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over het werken bij Panhuys? Neem dan contact op met Teammanager Ivo 06 51 32 61 06.