Mutsaersstichting zoekt een

Business Controller

Dienstverband

24-40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

Business Controller

24 tot 40 uur per week

 

Ben jij de Business Controller die het leuk vindt om in contact te zijn met externe/interne stakeholders, denkt in kansen & mogelijkheden en deze ook aangrijpt? Dan is dit de functie voor jou!

 

Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.  We stimuleren echtheid, openheid en leiderschap.

 

Wat ga je doen?

  • Je bent binnen het serviceplatform van de Mutsaersstichting werkzaam in het team Planning & Control en je werkt voor het gehele concern (o.a. Mutsaersstichting, Maks, Hoeve de Kaolder, Oog Psychologenpraktijk, ZorgOkee) op diverse locaties in Limburg en Brabant.
  • Je ontwikkelt en adviseert (proactief) teamleiders en bestuurder op het gebied van de financiële en administratieve bedrijfsvoering (met daaraan gekoppelde in- en externe informatievoorziening aan relevante stakeholders). Samen met het team Planning en Control ben je financieel verantwoordelijk voor de regio’s en ben je een onmisbare schakel in het regioteam. Onderlinge uitwisseling van kennis binnen het team is daarbij belangrijk.
  • Je hebt actieve betrokkenheid bij de realisatie en onderhoud van contracten met gemeenten en Zorgverzekeraars. Sensitiviteit is hierbij belangrijk evenals het behalen van deadlines. Met jouw financiële analyses en scenario’s ben je de onmisbare, kritische gesprekspartner voor het management op het gebied van zorgverkoop en bedrijfsvoering. De contractueel vastgelegde afspraken met externe financiers zijn helder vertaald naar interne stuurinformatie en worden door jou gemonitord.

 

Wie zoeken wij?

Een proactieve, enthousiaste en communicatief sterke collega met een hands-on mentaliteit, die affiniteit heeft met Data Analytics en zich graag wil inzetten voor de jeugdzorg/GGZ.

Bij voorkeur in het bezit van een relevant HBO-/WO-diploma en werkervaring als Business Controller. Naast een extroverte persoonlijkheid beschik je over analytische vaardigheden en ben je in staat te schakelen en partijen te verbinden.

Je hebt een klantgerichte instelling en een positief kritische houding.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën & initiatief en waarbij we verbinding met collega’s belangrijk vinden. Je werkt als Business Controller samen met de afdelingen Cliëntenadministratie, Frontoffice, Financiële administratie, HR & Salarisadministratie, Communicatie en Kwaliteit.

 

De arbeidsvoorwaarden van de functie van Business Controller zijn conform CAO GGZ met een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn.

 

 

Waar kom je te werken?

MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen en voor diegenen in hun omgeving. MAKS’ers combineren specialistische kennis, bewezen therapieën en deskundigheid met menselijkheid, inventiviteit en lef. Hulpverleners zien hun cliënten voor wie ze zijn, wat ze doen en wat ze kunnen leren; zij komen verder door deze oprechte verbinding. Dat maakt een medewerker van MAKS een MAKS’er! (Meer info: www.buromaks.nl)

 

MAKS maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

 

De Mutsaersstichting is compleet in Jeugdzorg en actief op het gebied van jeugdhulpverlening, GGZ, Welzijn en Onderwijs. Ze biedt geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen. (Meer info: www.mutsaersstichting.nl).

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Jessie Vermeulen-Berkers , Business Controller Mutsaersstichting (06-226 432 61) en Duco Fennema, HR Adviseur Maks (06-101 159 68).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie (met het beschikbaarheid aantal uren per week) en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 21-14 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.