Maastricht UMC+ zoekt een

Cardioloog Hartfalen en Imaging

Dienstverband

32 - 48 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je bent werkzaam als algemeen cardioloog met affiniteit voor Imaging en Hartfalen. In de bedrijfsvoering als universitair medisch specialist kan van jou inzet verwacht worden in patiëntenzorg en onderwijs. Ten aanzien van patiëntenzorg betekent dit voor het merendeel inzet in de klinische en poliklinische patiëntenzorg en de dagelijkse begeleiding van onze arts- assistenten.

Wat vragen wij van jou?
Bij voorkeur beschik je over enkele jaren klinische ervaring in de hartfalen cardiologie, meer specifiek op het gebied van beeldvorming. Verder getuigt je manier van werken van een patiëntgerichte houding. Ook indien je je opleiding op zeer korte termijn zult voltooien, word je uitgenodigd te solliciteren. Je staat ingeschreven in het BIG-register en het RGS.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Hart + Vaat Centrum (HVC) is een van de grotere cardiovasculaire centra in Nederland en internationaal behoort het tot de top 10 van Europa en is onderdeel van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+).
De beste medische zorg en service zijn samen met onderzoek en onderwijs de belangrijkste activiteiten van het HVC. Het HVC streeft continu naar de best mogelijke behandeling voor haar patiënten. Dit wordt gerealiseerd door nauwe samenwerking met het internationaal toonaangevend onderzoeksinstituut CARIM (Cardiovasculair Research Institute Maastricht).

Binnen het HVC werken cardiologie, cardio-thoracale chirurgie en vaatchirurgie nauw samen. Het HVC garandeert hierdoor dat een optimale diagnose en behandeling wordt gesteld vanuit verschillende invalshoeken, en dat het afleggen van een lange weg langs verschillende specialismen wordt voorkomen.

Bij de afdeling Cardiologie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vinden per maand gemiddeld 250 klinische opnamen en overnamen plaats. De afdeling beschikt, samen met de afdelingen cardio-thoracale chirurgie en vaatchirurgie, over 6-10 CCU bedden (Medium Care), 4 EHH bedden en 46 bedden op de verpleegafdelingen waarvan zes short-stay bedden.

Per jaar worden ongeveer 1.800 hartkatheterisaties uitgevoerd, waarvan circa 1200 PCI’s, voorts 470 ICD-implantaties, 250 pacemakerimplantaties, 770 katheter-ablaties en 150 percutane klepinterventies (TAVI en mitralisklep).

De afdeling bestaat onder meer uit 30 cardiologen, ca. 16 arts-assistenten (waarvan gemiddeld 12 in opleiding) en 5 physician assistants / verpleegkundig specialisten.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld minimaal 32 uur en maximaal 48 uur per week (excl. diensten) conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Het parttime dienstverband (80%), betekent een werkweek van tenminste 32 en maximaal 38,4 uren gemiddeld per week op jaarbasis (exclusief diensten en arbeid verricht tijdens diensten). Dit parttime dienstverband betekent dat je 8 dagdelen per week werkzaam bent. Inclusief diensten en arbeid verricht tijdens diensten ben je op jaarbasis maximaal gemiddeld 44 uur per week werkzaam.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 11.933,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal Universitair Medisch Specialist van de Cao umc. Bij participatie in het dienstrooster ontvangt u TVO (toelage verzwarende omstandigheden).

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.