Cicero Thuis zoekt een

Casemanager Dementie, omgeving Heerlen/Landgraaf (28 tot 36 uur per week)

Dienstverband

28- 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Casemanager Dementie, omgeving Heerlen/Landgraaf (28-36 uur per week)                                                                                                   

Ben jij betrokken en verantwoordelijk, en wil jij een bijdrage leveren om cliënten met dementie zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven? Dan hebben wij de ideale functie voor jou als Casemanager Dementie voor 28 tot 36 uur per week!

Wat ga je doen?

In de functie van Casemanager Dementie ben je hét aanspreekpunt binnen het ketenprogramma rondom een cliënt. Je bent gekoppeld aan meerdere huisartsenpraktijken in waarschijnlijk Heerlen of Landgraaf, waarbij de huisarts de medische regie over de patiënt behoudt. Als casemanager werk je samen met alle betrokken zorgverleners, waarbij jij de regie hebt over de cliëntsituatie met betrekking tot zorg en dienstverlening. Je stelt het ketenproces centraal en neemt voor wat betreft de inhoudelijke taken een onafhankelijke positie in ten opzichte van de participerende zorgorganisaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actief volgen en begeleiden van de cliënt en zijn naaste omgeving. Je organiseert en coördineert de noodzakelijke ondersteuning voor de cliënt en mantelzorger(s) en je spreekt zorgverleners aan op hun verantwoordelijkheden binnen het traject.

Waar kom je te werken?
Vanaf 2009 wordt door verschillende organisaties (waaronder Cicero Zorggroep) geïnvesteerd in het ketenprogramma ‘Hulp bij Dementie Parkstad’ dit is erop gericht de zorg voor mensen met dementie te verbeteren. Inmiddels werken elke huisarts in de regio Parkstad samen met een van de 38 Casemanagers Dementie. De vraag naar begeleiding blijft groeien waardoor Cicero Thuis op zoek is naar een Casemanager Dementie.

Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in bezit van een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkunde of Social Work.
  • Je hebt kennis van dementie en de daarbij optredende knelpunten.
  • Je hebt kennis van en ervaring met de sociale kaart van dementiezorg in Parkstad.
  • Je hebt ervaring met het coördineren en het prioriteren van verschillende werkzaamheden.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een netwerkorganisatie.
  • Je kunt in hoge mate van zelfstandigheid werken.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt het vermogen tegengestelde belangen te overbruggen en door te zetten.
  • Je bent in bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. Je verricht de werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van Cicero Thuis, deelnemende organisatie van het ketenprogramma ‘Hulp bij Dementie Parkstad’. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal € 2.554,98 bruto per maand en maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Nicole Houkes, Algemeen Manager Cicero Thuis, M 06 45 73 26 93.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteer' en vul vóór woensdag 27 januari 2021 het sollicitatieformulier in!

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 2 februari 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.