Mondriaan zoekt een

Casemanager voor ons Wijkteam Heerlen Centrum

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Transmuraal werker 2
Standplaats: Heerlen
Opleiding: SPV, BIG geregistreerd of hbo Social Work aangevuld met minimaal mbo verpleegkunde en BIG geregistreerd
Salaris: FWG 55 - CAO GGZ (min. €2.479,-- en max. €4.010,--)
Reageren voor: 19-10-2020
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, hetgeen betekent dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Als casemanager / sociaal psychiatrisch verpleegkundige vind je bij ons uitdagend werk in de volwassenen psychiatrie en kun je je goed ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je draagt bij aan de behandeling van zeer kwetsbare volwassenen en maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, komen we graag met je in contact.

Dit neem je mee
- Je hebt kennis van en affiniteit met het FACT-concept als zorgmodel en grote affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep;
  • Je bent een enthousiaste, zelfstandige, stressbestendige en flexibele verpleegkundige;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart;
  • Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie;
  • Je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Er is ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Hugo Vanreyten, teamcoach/SPV, bereikbaar op telefoonnummer: 088-5067490, of met Esther Zwingmann, RVE manager, bereikbaar op: 06-22521846.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.