SJG Weert zoekt een

CCU-verpleegkundige m/v

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

24-36 uur, meerdere vacatures

CCU-verpleegkundige m/v

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team op de CCU?

Algemene informatie

Binnen de ICU/CCU van SJG Weert ga je deel uitmaken van een ambitieus, gedreven en gezellig team. Korte lijnen, vertrouwen op elkaar, leren van elkaar en open communicatie met de behandelend arts zijn enkele kenmerken van onze manier van werken. Jouw inbreng wordt hier zeker gewaardeerd. Het team bestaat uit intensivisten, cardiologen, verpleegkundigen en ondersteuners. Binnen ons team zijn alle leeftijden vertegenwoordigd.

De afdeling ICU/CCU van het SJG is een dynamische afdeling. Deze afdeling bestaat in totaal uit 10 bedden, welke verdeeld zijn over een Coronary care unit en Intensive care unit.

Op de ICU beschikken we over 4 bedden met beademingsmogelijkheid.

De functie
• Naast je verpleegkundige opleiding heb je de vervolgopleiding tot CCU-verpleegkundige afgerond.
• Je coördineert verpleegkundige zorg over toegewezen patiënten en verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende werkzaamheden en assisteert waar mogelijk op de ICU.
• Je ondersteunt de cardiologen en overige behandelaars bij onderzoek en behandeling van patiënten.
• Je staat open voor het verzorgen van klinische lessen, scholingen en het begeleiden van nieuwe medewerkers, leerlingen en/of stagiaires is een vanzelfsprekendheid.
• Je levert een actieve bijdrage aan de specialistische aandachtsvelden binnen de ICU/CCU.

Wat vragen we?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze CCU-verpleegkundige voor wie acute situaties en hoog complexe zorg een uitdaging is. Je staat open voor een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng.

Wat bieden we?

Op de ICU/CCU van SJG Weert bieden wij jou een afwisselende en uitdagende baan in een vernieuwde werkomgeving. Je hebt ruimte om je eigen dienstrooster vorm te geven en wordt gefaciliteerd om deel te nemen aan scholingen of naar symposia te gaan. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 24-36 uur per week. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
01-03-2020

Contactpersonen:
Ilona van Osch
tel.: +31 495-572500