Zorgboerderij Ophovenerhof zoekt een

Chauffeur (m/v) kleine bus

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Onze zorgboerderij biedt dagbesteding en woonbegeleiding aan mensen met een (lichte) beperking. Een aantal cliënten wordt dagelijks door ons thuis opgehaald en teruggebracht binnen de regio Sittard-Geleen met kleine bussen. Voor het team van vrijwilligers zijn wij op zoek naar chauffeurs die (wekelijks en in onderling overleg) één of meer ochtenden en/of middagen hierin willen bijdragen. Het betreft géén rolstoelvervoer.

Wij vragen
U bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ervaring in het rijden met een (personen)bus. U ontvangt bij aanvang een instructie les van een rij-instructeur. Daarnaast heeft u affiniteit in het werken met mensen, beschikt u over goede omgangsvormen en gevoel voor verantwoordelijkheid.

Dienstverband
U maakt deel uit van een enthousiast team van zowel beroepskrachten als vrijwilligers die samen zorgen voor een goede dagbesteding en woonbegeleiding.
Omdat wij de inzet van vrijwilligers enorm waarderen, proberen wij jaarlijks extra activiteiten voor vrijwilligers te organiseren en hen te betrekken bij diverse organisatie activiteiten/festiviteiten.

Werktijden
De ritten zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag. Afhankelijk van de dag en route in de ochtend van 8.00 tot 9.00 uur, en in de middag van 16.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van uw mogelijkheden kijken we binnen het team op welke dagen en tijden u een rit kunt rijden.

Vergoeding
De vrijwillige chauffeurs ontvangen van ons de maximaal toegestane vrijwilligersvergoeding (naar rato van het aantal dagen/ritten).

Mocht u meer informatie willen hebben over het vrijwilligerswerk en de mogelijkheden, dan kunt contact opnemen met dhr. Gerald Evertz via 046-4519711 (ma/di/wo/vr), of via gerald.evertz@ophovenerhof.nl

Ook kunt u onze website bezoeken: www.ophovenerhof.nl