Meditta Holding BV zoekt een

Chauffeur logistiek

Dienstverband

5

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij representatief, klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig? En werk je graag in een verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij - ter uitbreiding van het team - op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als chauffeur logistiek ben je verantwoordelijk voor het transport van diagnostisch materiaal van de huisartsenpraktijken naar de laboratoria van de ziekenhuizen. Daarnaast voer je diverse magazijn werkzaamheden uit. Je werkgebieden zijn de Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar rijervaring;
  • In bezit van rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten?

Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 5 uur per week. Daarnaast ben je t.b.v. vervangingen flexibel inzetbaar. Het rooster is ruim 3 maanden van tevoren bekend. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit ons kantoor in Sittard. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een groot aanbod van online trainingen.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen, 046 – 426 23 22.

De kennismakingsgesprekken worden gepland in week 26.