Koraal zoekt een

Chauffeur op onze Biesrunner - Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om cliënten te vervoeren met de Biesrunner.

Functie

Je rijdt op de Biesrunner, een op maat gemaakt voertuig waarmee je onze cliënten ophaalt bij de woning en naar de dagbesteding brengt, en terug.
Een afwisselende functie, waarbij veel sociale interactie plaatsvindt. Je werkt in een team van vrijwilligers die zelf zorg dragen voor de planning en uitvoering van de dag.

Wie zoeken wij?

Iemand die op het terrein zorg wil dragen voor het vervoer van de cliënten van de woongroep naar de dagbestedingsvormen en weer terug. Een grote mate van verantwoordelijkheid is vereist. Je dient minimaal in het bezit te zijn van rijbewijs T.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 16:00 uur, echter één of meerdere dagdelen is ook mogelijk.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045-533 99 65 of 06-222 01 730.