Meditta Holding BV zoekt een

Chauffeur Spoedpost Weert

Dienstverband

12

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij een flexibele, communicatief vaardige en servicegerichte chauffeur en assisteer je graag de huisarts tijdens de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en feestdagen? Dan zijn wij - ter uitbreiding van ons team in Weert - op zoek naar jou!

Jouw werk
Als chauffeur zorg je ervoor dat de dienstdoende huisarts, al dan niet met spoed, veilig bij de patiënt arriveert. Daarnaast assisteer je de huisarts bij voorkomende (medische) handelingen, voert administratieve taken uit en draagt zorg voor het rijklaar maken van de auto.

Wat breng jij mee?

  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • minimaal 3 jaar rijervaring
  • werkervaring in de zorg is een pré
  • kennis van de geografische omgeving en technische voertuigkennis
  • in bezit van EHBO en bij voorkeur reanimatie- en AED-certificaat
    Een rijvaardigheidstraining maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat kun je van ons verwachten?
Het betreft een dienstverband voor 12 uur per week. Werkzaamheden worden uitgeoefend in deavond, nacht en het weekend. Je verdient een salaris conform de CAO Huisartsenzorg, Daarnaastbiedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een groot aanbod van online trainingen. De standplaats is Weert.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 24 oktober 2019 naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen, 046-4262322.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 29 oktober 2019.