Zuyderland zoekt een

Chef de Clinique Neurologie (0,8-1,0 fte)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een STZ-ziekenhuis. STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoedepositie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep

De afdeling Neurologie van Zuyderland Medisch Centrum bestaat uit 2 hoofdlocaties (Sittard- Geleen en Heerlen) waar 22 neurologen, 1 chef de clinique, AIOS en ANIOS werken. De afdeling heeft een A-opleiding. Alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Er zijn gespecialiseerde spreekuren voor o.a. de ziekte van Parkinson, MS (academisch MS-centrum), wervelkolom problematiek (wervelkolom centrum), cognitieve stoornissen, epilepsie/ collapsen, OSAS en hoofdpijn. Daarnaast is er een grote KNF-afdeling op beide hoofdlocaties.

Wat gaat u doen?

Het Medisch Specialistisch Bedrijf zoekt voor de vakgroep Neurologie een gedreven professional voor de vacature Chef de Clinique Neurologie.

 • Naast poliklinische spreekuren zult u ingezet worden voor de supervisie van co-assistenten en arts- assistenten in de kliniek, op de polikliniek en SEH;
 • Participatie in diensten.

Wie bent u?

 • U bent een enthousiaste algemeen neuroloog, die de neurologie in de volle breedte zal beoefenen;
 • U levert kwalitatief hoogstaande zorg;
 • U heeft collegialiteit, humor en een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Van de kandidaat wordt verwacht:              

 • Een actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten;
 • Goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae en
  overige medewerkers.

Ons aanbod

 • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het Medisch Specialistisch bedrijf Zuyderland, vooralsnog voor minimaal 6 maanden.
 • Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Interesse

Informatie kan worden ingewonnen bij de voorzitter van de vakgroep Neurologie, mevrouw N. Bouwman, neuroloog, via telnr. 088-4599717 of de heer R. Hupperts, neuroloog, via telnr. 088-4599717. Schriftelijke sollicitaties vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 1 september 2022 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.

Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 27 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 13 erkende topklinische functies en is sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Aanvullende informatie         

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.