Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Chef de Clinique Orthopedie (21-074)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Chef de Clinique Orthopedie"
Vacaturenummer 21-, 0,8 fte

Wie ben jij?
Per september 2021 zoekt de organisatorische eenheid Orthopedie een Chef de Clinique Orthopedie, die de capaciteiten bezit om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Collegialiteit en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk. Gezien het aangeboden pallet van de vakgroep gaat de voorkeur uit naar een collega met interesse en ervaring in de traumatologie.

Jouw nieuwe werkplek
De organisatorische eenheid Orthopedie bestaat momenteel uit 5 Orthopedisch Chirurgen, één Chef de Clinique, een verpleegkundig specialist en een physician assistant. Naast de algemene Orthopedie heeft Traumatologie een grote plaats binnen de afdeling; vrijwel de gehele fractuurbehandeling wordt door de vakgroep Orthopedie uitgevoerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor innovatieve behandelingsmogelijkheden. Naast de begeleiding van de verpleegkundig specialist en de physician assistant verzorgen de orthopeden periodiek onderwijs voor co-assistenten.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot Orthopedisch Chirurg
  • Ervaring in de traumatologie
  • Ervaring en interesse in de knie- en hand/pols chirurgie
Wat krijg je daarvoor terug?
Het betreft een vacature voor 0,8 fte (36 uur) voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging en eventueel op termijn (eind 2022) een plek in de Maatschap. De honorering is conform AMS-regeling.

Informatie en procedure
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Wassen, Orthopedisch Chirurg of een van de andere Orthopedisch chirurgen via telefoon: 0475 - 382222.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 - 383096.

Tot 12 mei 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Mieke Houben
+31 475 383 096
mieke.houben@lzr.nl