Zuyderland zoekt een

Chef de clinique Radiologie (1,0 fte)

Dienstverband

1.0 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep

De vakgroep Medische Beeldvorming bestaat uit 20 radiologen en 5 nucleair geneeskundigen.
Het vak wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard/Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid met 10 AIOS en wordt ondersteund door 2 chefs de clinique, 1 fellow en 1 physician assistant.
De afdeling Medische Beeldvorming beschikt o.a. over 5 CT’s, 4 MRI’s, 2 angiokamers, 2 PET-CT’s,  state-of-the-art echoapparatuur en een state-of-the-art Borstcentrum.

Wij zoeken een allround radioloog die het vak in de volle breedte kan uitvoeren.

Van u wordt verwacht:

  • ambitie en bereidheid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen;
  • een proactieve en zorggerichte houding;
  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, zowel in omgang met patiënten, collegae en overige medewerkers;
  • actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten;
  • bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten.

Ons aanbod

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland voor de duur van 2 jaar. 
MSB hanteert de salariëring conform de AMS-regeling.
Er is, bij gebleken geschiktheid, uitzicht op vaste toetreding tot de vakgroep in vrije vestiging, te bepalen na 2 jaar.

Interesse

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. M. Lobbes, radioloog/ voorzitter van het DB van de vakgroep (tel nr. 088-4597777) of drs. T. de Jaegere, radioloog/ vicevoorzitter van het DB van de vakgroep (tel nr. 088-4597777).

Solliciteren

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 1 juli 2023 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.

Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 27 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 13 erkende topklinische functies en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Meer weten?

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.