De Zorggroep zoekt een

Cliënt Adviseur

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heeft financiering in de (langdurige) zorg geen geheimen meer voor jou? Word jij blij van analyses maken en een bijdrage leveren aan de periode-afsluiting? Ben jij een waardevolle adviseur voor onze zorgsectoren als het gaat om bedbezetting en registratie in ONS? Lees dan snel verder!
Wat ga je doen?
Als cliënt adviseur ben je onderdeel van een team met vier adviseurs, ieder met een eigen aandachtsgebied. Gezamenlijk hebben jullie het overzicht en zijn jullie het aanspreekpunt voor de organisatie t.a.v. cliënt gerelateerde vraagstukken. Wil directie of management meer weten over de juistheid, tijdigheid en volledigheid van onze declaratie en facturatie opbrengsten, of heb je hier zelf iets over te melden? Dan ga je hier gelijk mee aan de slag! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende collega's, zoals de financieel adviseurs. Zo zorg je voor een goede integrale afstemming.
Verder speel je maandelijks en jaarlijks een actieve rol bij de periode afsluiting. Jij analyseert de cijfers en de data door middel van een Business Intelligence tool. Jouw analyse vertaal je vervolgens naar een advies. Dat is handig want die kennis neem je meteen mee naar het multidisciplinaire ondersteuningsteam waar je, vanuit de sector ondersteunende diensten, deel van uitmaakt. Met collega's van verschillende disciplines voorzie je jouw zorgsector dankzij dit team van een compleet en waardevol advies. Zijn er wijzigingen in de huidige wet- en regelgeving of verandert er iets in contracten? Dan signaleer je dit en indien nodig zorg jij ervoor dat deze geïmplementeerd worden in de processen. Je bent daarnaast ook beleidsmatig bezig. Zie je ruimte voor verbetering? Daar zijn we blij mee! Jouw pragmatische en werkbare oplossingen zijn van harte welkom.
Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een deskundig en enthousiast team, je collega's kijken al uit naar de samenwerking. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, in een uitdagende organisatie. Organisatorisch valt het team onder de sector ondersteunende diensten en rapporteer je direct aan de manager Clientservice. Het team cliëntadministratie is onderdeel van de afdeling cliëntservice die verder nog bestaat uit zorgbemiddeling en klantenservice.
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband) met een contractomvang tussen 32-36 uur per week. Als cliënt adviseur wordt je ingeschaald in FWG 55 conform cao VVT met een salaris van maximaal € 4.426,10 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet als adviseur cliënt is een beloning meer dan waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% bovenop je salaris
  • Een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma;
  • Toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Wat maakt jou de juiste Cliënt Adviseur?
Iemand die cijfers om kan zetten in advies! Je legt snel verbanden en weet hier op in te spelen. Met jouw analytische vaardigheden weet je data op de juiste wijze te interpreteren. Zo kun je een vertaalslag maken en kom je altijd met gericht advies. Of dit nu gevraagd, of ongevraagd is. Je houdt daarbij altijd de strategie van De Zorggroep in gedachten. Dankzij jouw kennis van zorgfinanciering (o.a. WLZ/WMO/ZVW) en oog voor (politieke) context weet je altijd beweging te creëren. Zo worden jouw adviezen in de praktijk gebracht en dat geeft energie!
Verder belangrijk:
  • Minimaal afgeronde (post) hbo-opleiding (bij voorkeur in de richting van financiën, bedrijfseconomie of (technische) bedrijfskunde).
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorgsector.
  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop. Heb je eerst nog een aantal vragen? Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pauline te Loo, Manager Client Service, op telefoonnummer 06-12468274. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met onze recruitment adviseur Rosan Spronken via rosan.spronken@dezorggroep.nl.
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.