Stichting Pergamijn zoekt een

cliënt begeleider OE 5 Slekkerstraat

Dienstverband

18 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider Gehandicaptenzorg, 18-28 uur, Echt

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woningen Slekkerstraat in Echt het team te komen versterken.

In woonvoorziening de Slekkerstraat heerst een huiselijke sfeer. Er is woonplek voor 12 cliënten met een lichte, matige en soms ook ernstige verstandelijke beperking waarbij hechtingsproblematiek, aspecten als autisme, slechthorendheid en licht gedrag een rol kunnen spelen. De leeftijden variëren tussen de 30 en 69 jaar.

Jouw Baan
Je gaat invulling geven aan de begeleiding daar waar de bewoners behoefte aan hebben, een cliëntgerichte houding staat hierbij centraal.

Je geeft uitvoering aan de ondersteuningsplannen, je ondersteunt bewoners bij ADL-activiteiten en neemt hun verzorging over waar nodig, waarbij het begeleiden met de handen op de rug veelal het uitgangspunt is; zorgt voor een passende invulling van de dag en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je participeert in het multidisciplinair overleg en bent aanspreekpunt voor de familie en wettelijke vertegenwoordigers voor vragen over het ondersteuningsplan. De contacten met familie en wettelijk vertegenwoordigers vinden plaats op basis van partnerschap.

Jij…
… bent een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider voor deze locatie. Je werkt overdag alleen, van maandag t/ m vrijdag met 2 2 diensten en werkt met name dag- en slaapdiensten. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan.

… als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vormgeven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals 2 senior cliëntbegeleiders en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

… Het werk is dynamisch. Jij kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen.

…Jij hebt een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg. Je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond…
… Je hebt een diploma in de zorg op MBO 3-IG niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 40; (min. €2.617,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en 57 dagen regeling balansverlof.
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • Slekkerstraat in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Ilona Wessels, teammanager. Tel: 06-14886707
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Ilona en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.