Stichting Pergamijn zoekt een

cliëntbegeleider

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Gehandicaptenzorg, 24-36 uur, Brunssum

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Kloostertuyn in Brunssum het team te komen versterken. Binnen deze locatie bieden we een warm thuis aan 19 cliënten, hoofdzakelijk volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. De voorziening is gelegen nabij het centrum in een rustig buurt. Binnen de voorziening zijn er 4 woningen die elk een woonplek biedt voor 4 of 5 cliënten. De Kloostertuyn biedt begeleiding, ondersteuning, een stimulerende dagbesteding en verpleging. Kloostertuyn heeft interne dagbesteding en een aantal cliënten gaan ook naar activiteitencentra in de buurt.

Jouw baan
In de basis wordt vanuit de LACCS visie gewerkt, dit is een visie op goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Deze cliënten hebben behoefte aan een team wat in staat is in te spelen op de vaak intensieve zorgvraag en alle (medische) expertise die hierbij komt kijken, maar wat ook ontwikkelmogelijkheden kan herkennen en benutten. Het motto is hierbij; Klein kijken, groot uitpakken. Er is aandacht voor waardevolle contactmomenten en communicatie, een goede balans in de alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren.

Twee collega’s aan het woord:

“Kloostertuyn staat voor een dynamisch team, waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten naar voren kan laten komen om zo tot een mooi, professioneel en compleet team te komen. Zelf werken wij al meerdere jaren binnen Kloostertuyn, waarbij de doelgroep steeds gevarieerder wordt. Er is een variatie tussen bed-zorg, en begeleidings- zorg. Daarbij zijn er ook regelmatig medische handelingen nodig. Dit zorgt ervoor dat het werk interessant en afwisselend blijft. Een werkdag is nooit hetzelfde”

Marijke Jame en Shannen Kreukniet.

Jij…
…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
… Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond…
… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.178,- max. € 3.332,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Kloostertuyn in Brunssum is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht en Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik, Kinrooi).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Kieven Wichern, vervangend teammanager tel: 06-81361344.

Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij?ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager en een collega.