Stichting Pergamijn zoekt een

cliëntbegeleider

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Gehandicaptenzorg, 24-36 uur, Geleen

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Priorij in Geleen het team te komen versterken. In Priorij bieden we een warm thuis aan 25 cliënten hoofdzakelijk (jong) volwassen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. De leeftijd van onze cliënten varieert van 19 tot 65 jaar en er is sprake van een (hoge) medische zorgvraag en mobiliteitsbeperkingen.?Binnen de Priorij hebben we 4 woongroepen en 2 interne dagbestedingsgroepen waarvan er één gericht is op beleving en de andere op ontdekking. We bieden ook dagbesteding en logeren aan externe cliënten.

-“Voor onze cliënten is sfeer heel belangrijk. De bewoners zijn allemaal heel erg verschillend en het is een uitdaging om ze goed te leren kennen, maar de blikken in hun ogen spreken boekdelen. Het geeft mij een super gevoel als ik in de ochtend bij een bewoner de slaapkamer in kom lopen en de ogen beginnen te twinkelen. Daar doe ik het voor!” – Jamie van Mölken!-

Jouw baan
In de basis wordt vanuit de LACCS visie gewerkt, dit is een visie op goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Deze cliënten hebben behoefte aan een team wat in staat is om in te spelen op de vaak intensieve zorgvraag en alle (medische) expertise die hierbij komt kijken. Daarnaast kun je ontwikkelmogelijkheden herkennen en benut je deze ook. Als begeleider is het enorm van belang om veiligheid te creëren voor de cliënten. Daarnaast zorg je voor een fijne omgeving waarin de cliënt centraal staat. Het motto hierbij is: klein kijken, groot uitpakken. Er is aandacht voor waardevolle contactmomenten en communicatie, een goede balans in de alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren.

Jij…
…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s?staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
… Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond…
… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.178,- max. € 3.332,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Priorij in Geleen is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht en Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik, Kinrooi).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Kieven Wichern vervangend teammanager tel:06-81361344.

Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.?

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager en een collega.