Stichting Pergamijn zoekt een

clientbegeleider

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider Gehandicaptenzorg, Echt

Uren in overleg

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Haeselaar 91/92 het team te komen versterken. Haeselaar 91/92 is gelegen op het terrein in Echt en bestaat uit twee woongroepen waar 14 cliënten wonen, en een dagbestedingsgroep. De woning richt zich voornamelijk op de ouder wordende cliënt met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking is er bij een deel van de cliënten sprake van een autisme spectrum stoornis, en/of aanverwante problemen (zintuigelijke problemen, prikkelverwerkingsproblemen).

Jouw baan…
Het ondersteuningsklimaat is met name op gericht op het bieden van structuur en duidelijkheid aan cliënten binnen een huiselijke sfeer. De medewerkers zijn er op gericht om bij de cliënten wensen te achterhalen en te vertalen naar hun begeleiding. Er is vooral aandacht voor het volgen van de behoeftes van cliënten om te komen tot een prettige oude dag. Sommige cliënten worden begeleid vanuit een individueel programma.

Jij…
…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte?en vraag van de cliënt is. Binnen Laan van Westfalen wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 3/4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.338,- max. € 3.535,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en regeling balansverlof.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Haeselaar 91/91 in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Michelle van Bommel, teammanager tel 06-14972498.

Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Michelle.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.