Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider, 18-25 uur, Echt (Herstal 34-35-36)

Dienstverband

18 - 25 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Herstal 34-35-36 en Dagbesteding de Gieter het team te komen versterken. Hier bieden we een warm thuis aan totaal 19 cliënten. Het is een diverse groep variërend in leeftijd van 32 tot 67 jaar (met een matig tot zeer ernstige beperking), die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Deze zorg en begeleiding heeft bijvoorbeeld betrekking tot de zelfzorg, daginvulling en het behouden en uitbreiden van hun sociale netwerk.

De nadruk in de ondersteuning ligt op het bieden van een uitnodigend klimaat waarin veel aandacht is voor sfeer en belevingsgerichte activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de ouder wordende cliënten. Je krijgt te maken met verschillende zorgvragen en begeleidingsstijlen. Daarom is het belangrijk om jezelf de tijd te gunnen onze cliënten te leren kennen.

Naast groepsgerichte activiteiten is er ook aandacht voor individuele ondersteuning. Structuur en eigen regie (daar waar mogelijk) staan hierin centraal. Alle cliënten hebben buitenshuis of binnen Pergamijn dagbesteding. Het merendeel van de cliënten heeft dagbesteding bij de Gieter. Hier wordt een individuele of groep daginvulling gegeven door twee vaste dagbestedingsmedewerkers met ondersteuning vanuit de woning.

Jij..

…bent betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven.

… werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

… het werk is dynamisch, jij kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, begeleidingsstijlen en zorgvragen.

… hebt regelmatig overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neemt deel in het multidisciplinair overleg en bent als maatje medeverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan proces.

…met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

Jouw achtergrond
  • Hebt je een afgerond diploma in de zorg MBO verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Hebt bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg, psychiatrie of ouderenzorg;
  • Je bent leergierig om jezelf te ontwikkelen binnen Pergamijn.
Wij…

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40 afhankelijk van je opleiding (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
  • Herstal 34-35 is goed te bereiken vanuit Echt, Sittard, Beek, Geleen, Roermond, Heerlen, Maastricht.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met teamleider Nicole Janssen, tel: 06-42616148.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Nicole en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.