Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider, 24-32 uur, Echt (Reeweg 1-3)

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider, 24-32 uur, Echt

Cliëntbegeleider Echt

24 tot 32 uren (in overleg bespreekbaar)
 • *Functieomschrijving
Waar kom je terecht?**

Binnen Reeweg wonen 8 cliënten. De woningen zijn van alle gemakken voorzien om cliënten met een Zeer Ernstig Meervoudige Beperking (ZEMB) te verzorgen. In het middenblok zijn beide woningen voorzien van een dagbestedingsruimte waar ook de buurgroepen Reeweg 3 en Vosweg 4 gebruik van maken. Binnen de woningen wordt gewerkt volgens de LACCS methode. LACCS is ook de basis van de ondersteuningsplannen van de cliënten. Bovenop deze basis maken we gebruik van PDL.

De meeste van onze cliënten zijn niet mobiel. Naast de intensieve zorg kom je ook de volgende handelingen tegen; Eten toedienen bij een matige tot ernstige slikstoornis, sondevoeding toedienen, medicatie uitdelen, uitvoering wet zorg en dwang, transfers middels tillift en handelen bij epilepsie.

Functievereisten

Jij...
 • .. bent een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. Iemand die klein kan denken, maar groot uitpakt. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan.
 • ..als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven en je werkt volgens een visie van belevingsgerichte zorg.
 • .werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Je hebt humor. Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Tevens schuw je niet om mee te kunnen en willen veranderen. Binnen de zorg is verandering immers aan de orde van dag. Als team gaan jullie voor de hoogst haalbare kwaliteit. Het werk is dynamisch. Je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg.
 • ..beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.
Opleiding en ervaring
 • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau.
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
 • Je bent bereidt het vak te leren en eventueel (bij)scholing te ontvangen.
Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €1.920,- max. € 2.993,-);
 • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband);
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze;
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleider, Theo Maassen tel: 06-36418750 of t.maessen@pergamijn.org

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Theo Maessen.