Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg, Maasbracht

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maasbracht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg, Maasbracht

uren in overleg

Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Maasstraat in Maasbracht het team te komen versterken. Binnen de Maasstraat bieden we een warm thuis aan 23 cliënten die ernstig, matig tot licht verstandelijk beperkt zijn. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als de verzorgende aspecten.

De Maasstraat is een sfeervolle woning in het havendorp Maasbracht waarin jij gaat zorgen voor de ouder wordende cliënt. De leeftijd bij deze cliëntgroep brengt haar eigen uitdagingen mee, maar vooral het proces van de ouder wordende cliënt is belangrijk binnen de Maasstraat. Cliënten komen in een andere levensfase en de kans op ouderdomsverschijnselen (in de brede zin) nemen toe. Jij als begeleider zorgt ervoor dat ze kunnen genieten van hun oude dag en kijkt vooral naar de dingen die wél nog kunnen.
De locatie is een 24 uurs voorziening waarbij slaapdiensten een onderdeel van het dienstenpatroon zijn. Daarnaast is er voor de cliënten de mogelijkheid om deel te nemen aan de (interne) dagbesteding.

Binnen het team zoeken wij een cliëntbegeleider die flexibel genoeg is om mee te kunnen bewegen in de processen en achteruitgang van de cliënten en de daarbij voorkomende problematieken, evenals met de verdere ontwikkelingen van onze organisatie. Ieder teamlid heeft vanuit zijn/haar functie een belangrijke rol en verantwoordelijkheid in het ondersteuningsproces.

“De kunst is om zo’n leuk werk te hebben, dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt!”

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is. Binnen de Maasstraat wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.

Jouw achtergrond…

… Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4 met relevante werkervaring of HBO-niveau
… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.178,- max. €3.332,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en regeling balansverlof ;
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Maasbracht is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Manuela Gitmans, teammanager. Tel: 06-14886723.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Manuela Gitmans en een collega.