Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider, 26 uur, Sittard (Gouverneur van Hövellstraat)

Dienstverband

26 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Sittard

26 uur

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Gouverneur van Hövellstraat in Sittard het team te komen versterken. In de Gouverneur van Hövellstraat bieden we een warm thuis aan 20 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding "met de handen op de rug" als de verzorgende aspecten.

"Voor onze cliënten is sfeer heel belangrijk. De bewoners zijn allemaal heel erg verschillend en het is een uitdaging om ze goed te leren kennen, maar de blikken in hun ogen spreken boekdelen. Het geeft mij een super gevoel als ik in de ochtend bij een bewoner de slaapkamer in kom lopen en de ogen beginnen te twinkelen. Daar doe ik het voor!" - Jamie van Mölken - medewerkster Gouverneur van Hövellstraat

Jouw baan

Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. De ontwikkeling, het plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad, waarmee de cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige, staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is. Binnen de Gouverneur van Hövellstraat wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 40; (min. €2.025,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • De Gouverneur van Hövellstraat in Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Henriëtte Terwint, teamleider. Tel: 06-20565699

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Henriëtte en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.