Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider, Echt (Zwaanweg 1-3)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider, Echt (Zwaanweg 1-3)

De uren voor deze vacature zijn in overleg bespreekbaar!

Jouw werkomgeving

Als begeleider op de Zwaanweg 1-3 ondersteun je 14 bewoners tussen de 45 en 71 jaar met gedrag, vaak in combinatie met autisme. Bewoners staan iets later op, rusten tussendoor en gaan niet (iedere dag) naar de dagbesteding. Overdag zijn er begeleiders in de woningen waarmee de bewoners alledaagse activiteiten doen: de krant lezen, samen koken of een cake bakken. Er bestaat een groot verschil tussen hun cognitieve en hun emotionele ontwikkeling. In de meeste gevallen uiten ze dat verbaal. De begeleiding is erop gericht een relatie op te bouwen, vertrouwen te geven en structuur te bieden. De bewoners van de Zwaanweg 1-3 zijn veelal nog mobiel, maar hebben vanwege hun leeftijd ondersteuning nodig bij hun verzorging. Hiervoor krijgen ze hulp van de begeleiders. Zij kunnen ondersteunen bij lichte verzorgingstaken.

Jij…

… bent een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider voor deze locatie. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan.
… als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleiders en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
… Het werk is dynamisch. Jij kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen.
…Jij hebt een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg. Je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond...
  • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
Wij...

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
  • Echt is goed bereikbaar vanuit Sittard, Beek, Geleen, Heerlen, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Sandra Snijders tel: 06-20439608, Teamleider Zwaanweg 1-3.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met motivatie en cv.
De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met Sandra Snijders.

Re-integratiekandidaten hebben voorrang in deze procedure. Evenals eventueel boventallige medewerkers, die hun belangstelling voor het cluster LVG en/ of specifiek deze locatie kenbaar hebben gemaakt of gaan maken.