Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider, 29 uur, Echt (Slekkerstraat /Peijerstraat/Olmstraat)

Dienstverband

29 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider, Echt

29 uur

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woningen Slekkerstraat en Peijerstraat in Echt het team te komen versterken. Vanuit deze woningen wordt samengewerkt met de woning Olmstraat.

In woonvoorziening de Slekkerstraat heerst een huiselijke sfeer. De cliënten zijn meer bezig met hun eigen zorgvragen en behoeftes en zijn minder groepsgericht. Hier wonen momenteel 10 cliënten met een lichte, matige en ook ernstige verstandelijke beperking waarbij hechtingsproblematiek, aspecten als autisme, slechthorendheid en gedrag een rol kunnen spelen. De leeftijden variëren tussen de 30 en 69 jaar.

In de woning Peijerstraat wonen 8 cliënten. Het functioneren van de cliënten varieert van licht tot matig en ernstig verstandelijk beperkt, waarbij aspecten als autisme, slechthorendheid en gedrag een rol spelen. Hier wordt samengewerkt in een stabiel team om de bewoners te begeleiden en verzorgen.

In woning Olmstraat bieden we een warm thuis aan 10 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking, leeftijd variërend tussen de 28 en de 62 jaar. Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer waarbij de cliënten elkaar onderling graag helpen. Jong en oud gaan hier goed samen echter de zorgvraag van de oudere cliënt is intensiever. Belangrijke bijkomende handicaps zijn slechthorendheid /doof zijn, en/of autisme. Alle cliënten gaan 3 of 4 dagen naar een dagbesteding of werkplek in de buurt.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is.

… jouw werkplek is een combinatie van deze locaties. Incidenteel vragen we je ook op Olmstraat in Echt te werken. Bij alle locaties werk je alleen en werk je voornamelijk dag- en slaapdiensten.

Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.920,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Jolanda de Wit, teamleider 06-30306609

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Jolanda de Wit en een collega.