Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider 32 uur

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Gehandicaptenzorg, 32 uur, Echt

Waar kom je terecht
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Reeweg 3 in Echt het team te komen versterken. In Reeweg 3 bieden we een warm thuis aan 8 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als de verzorgende aspecten.

Jouw baan
Voor de Reeweg 3 zijn we op zoek naar een enthousiaste, positieve cliëntbegeleider die samen met het team de zorg en de begeleiding wil bieden voor onze EMB doelgroep, met zowel een medische als pedagogische hulp- en begeleidingsvraag. Binnen de woning wordt gewerkt volgens de LACCS methode. LACCS is ook de basis van de ondersteuningsplannen van de cliënten. Bovenop deze basis maken we gebruik van PDL. Ons doel is om te zorgen voor een omgeving die aansluit bij de specifieke vragen van de cliënten. Daarnaast vind er een samenwerking plaats tussen de teams van Reeweg 1 en 3, wanneer dit nodig is.

Jij…
…. Bent een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. Iemand die klein kan denken, maar groot uitpakt. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en het welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel mogelijk regie over zijn eigen ondersteuningsplan.

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.

…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
…moet derhalve als cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is. Binnen de woning wordt er gestreefd naar een zo normaal mogelijk leven.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie;
  • Je bent bereid het vak te leren en eventueel (bij)scholing te ontvangen.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40; afhankelijk van je opleidingsniveau; (min. €2.258,- max. €3.432,-);
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • Reeweg3 in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Camiel Van Keeken teammanager zorg, telefoon 0681361370

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters: Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Camiel en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.