Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider

Dienstverband

25 - 29 uur per week

Opleidingsniveau

HAVO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Pergamijn is voor haar cluster met cliënten met Senioren en Ernstig meervoudig beperkt (EMB), team 004, Gouverneur vd Hövellstraat te Sittard, per direct op zoek naar:

2 Cliëntbegeleider(s)

met affiniteit Senioren en EMB

25-29 uren per weekAls cliëntbegeleider werk je samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleid en ondersteun je hen bij ADL-activiteiten, de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsgerichte interventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je participeert in het multidisciplinair overleg en voert overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers op basis van partnerschap. Je begeleidt stagiaires en leerlingen en hebt een coachende rol naar

Bijzonderheden team Gouverneur vd Hövellstraat :

De locatie is gelegen in het centrum van Sittard. Samenwerken tussen de verschillende groepen is een pre. Teamleden werken op verschillende groepen binnen de Gouverneur. Ook is er een interne dagbesteding die verzorgd/gedraaid wordt door het personeel Gouverneur v.d Hövellstraat.

Binnen het complex wonen 20 cliënten, variërend in leeftijd van 43 tot 85 jaar, die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben met betrekking tot de zelfzorg, daginvulling en in het behouden / uitbreiden van hun sociale netwerk.

Een aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel en de daarbij behorende transferprotocollen. Tevens vinden er verpleegtechnische handelingen plaats.

Wat bieden we?

Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40. Daarnaast biedt Pergamijn een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org .

Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot mevrouw Henriette Terwint, tel:0620565699.

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie, voor 5 februari via de website.
Bij indiensttreding vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 4) of HBO-niveau (kwalificatieniveau 5), bijvoorbeeld Sociaal Pedagogisch Werk, Verpleegkunde of Sociaal Pedagogische Hulpverlening en minimaal drie jaar relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of verpleegzorg.. Daarnaast ben je geschoold en heb je ervaring in de zorg met senioren en EMB. Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van 'van zorgen voor, naar zorgen dat'.

Ben jij net als wij enthousiast over onze cliënten en durf je de uitdaging aan?