Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider dagbesteding

Dienstverband

21 - 26 uur per week

Opleidingsniveau

HAVO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Voor de dagbestedingslocatie Limbrichterweg in Sittard zijn wij op zoek naar een:

Cliëntbegeleider Dagbesteding

21-26 uur (in overleg bespreekbaar)

Jouw werkomgeving

Limbrichterweg is een activiteitencentrum in Sittard en maakt onderdeel uit van het nieuwe bedrijfsonderdeel "zinvolle dag invulling Pergamijn ." Uitgangspunt is dat de cliënt met plezier komt werken en zich welkom, nuttig en veilig voelt. Binnen de Limbrichterweg staat de persoonlijke ontwikkeling en de vraag van de cliënt centraal. We proberen samen met de cliënt te ontdekken wat de ontwikkelvragen zijn en wat hij/zij nodig heeft om tot verdere ontplooiing te komen.

De begeleidingsintensiteit van de doelgroep is divers en kan intensief. Zijn. Uitgangspunt is 'normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig'. De relatie tussen cliënt en begeleider speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen de dagbesteding wordt doelgericht, ondersteunend in groepsverband en met de individuele cliënt gewerkt. Hierbij is samenwerking, overleg met het team, andere betrokken disciplines en het systeem/netwerk rondom de cliënt erg belangrijk.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karin Moonen, teamleider, telefoonnummer 0642606713.

Er is een mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan via de website www.werkenbijpergamijn.nl

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-niveau (kwalificatieniveau 4) of social work en werkervaring in het aanbieden van een zinvolle dag invulling / arbeidsmatige/creatieve activiteiten aan mensen met een beperking. Je bent creatief en weet mensen te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent een organisator/kartrekker en je kunt methodisch werken. Je bent bereid om je het werken met verschillende begeleidingsstijlen eigen te maken.

Je bent een teamplayer met een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand, je kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en staat open voor het out off the box denken, ziet dit als een uitdaging en weet hier cliënten en collega in mee te nemen. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is Kun jij de rust, stabiliteit, sfeer en veiligheid bieden die onze cliënten nodig hebben en heb je een goed emphatisch vermogen? Ben jij graag een onderdeel van een team waarin je op elkaar moet kunnen bouwen en vertrouwen? Dan kun jij wellicht onze nieuwe collega worden!

Ben jij net als wij enthousiast over onze cliënten en durf je de uitdaging aan?