Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider Geleen

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Geleen

28 uur

Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Lievevrouwestraat in Geleen het team te komen versterken.

In de woonvorm bieden we een warm thuis aan 19 cliënten. Onze bewoners hebben een licht verstandelijke beperking (IQ tussen de 50 en 85). We ondersteunen ze op een basis van ambulante begeleiding op alle leefgebieden. De begeleiding is 24/7 aanwezig.

Binnen ons team werk je zelfstandig, oplossingsgericht met humor als sleutel. Je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat je dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan wij als team voor de hoogst haalbare kwaliteit. Onze quote binnen ons team; Samen! Samen 100%.

Je kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg. Beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te kijken. Naar een zo zelfstandig mogelijk leven waar eigen regie hoog in het vaandel staat.

Jij...
  • ..hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau
  • ..hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan. Over ervaring beschikken in het begeleiden van mensen met psychische klachten / psychiatrische problematiek gezien een aantal van onze bewoners hier mee kampen.
Daar tegenover staat…

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Daar staat tegenover...
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.920,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Geleen is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond. (Vanaf de snelweg A76 afslag beek/ geleen binnen 5 minuten bereikbaar).
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Jose Hogenboom, teamleider. Tel: 06 51819585


Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleidster Jose Hogenboom en een collega.