Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider Nachtzorg

Dienstverband

14 - 25 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzes, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Pergamijn is voor de nachtzorg op zoek naar:

2x Medewerker nachtzorg/verpleegkundige

Max.14- 25 uur per week

Jouw baan

's Nachts slaapt iedereen toch….of toch niet?

Als onze cliënten wakker worden of een zorgvraag hebben, kunnen ze rekenen op ondersteuning van het nachtzorgteam. Het nachtzorgteam bestaat uit een 40-tal collega's. 40 Collega's betekent ook 40 verschillende karakters met allemaal hun eigen kwaliteiten, maar met hetzelfde doel: de beste nachtzorg voor onze cliënten. Onze visie is dan ook "een op maat afgestemde ongestoorde nachtrust voor iedere individuele cliënt".

Geen enkele nacht is hetzelfde! De ene keer voldoet een geruststellend praatje, een knuffel, een slokje drinken of even lekker onderstoppen, een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt beroep gedaan op jouw de-escalerend handelen. Een aantal cliënten heeft verzorging en/of verpleging nodig waardoor zij zeer regelmatig op jouw hulp zijn aangewezen. De nachtdienst wordt gedraaid in een wisselende samenstelling van 11 collega's.

Je werkt solistisch op onze buitenlocaties en tijdens mobiele diensten en samen met collega's op ons terrein in Echt. Je wisselt jouw zorg gedurende de nacht af met het als centralist bemannen van het beluistersysteem. Een mooie zorgondersteuning middels domotica die door de steeds maar weer vernieuwende ontwikkelingen boeiend blijft en ons helpt de juiste zorg op het juiste tijdstip en de juiste plaats te verrichten. In het team heeft er altijd één iemand bereikbaarheidsdienst, jij dus ook! In geval van calamiteiten en overstijgende zaken zal er dan beroep op je worden gedaan.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 40 .
 • parttime-contract en de (grotendeels) 9-uurs-diensten die je aaneengesloten werkt waardoor je gemiddeld 12 diensten per maand draait.
 • Contract van max 70% met nacht ORT-toeslag!
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
Meer informatie

Wil je meer weten over de invulling van deze functie neem dan contact op met

Micki Koot, telefoon 06-40172541, mail m.koot@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil je deel uitmaken van het nachtzorgteam en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie.

Wie ben je

Je bent een echte nachtuil die stevig in zijn schoenen staat en snel een plekje weet te vinden in het team? Jij bent enthousiast, toont initiatief en je kunt als geen ander je eigen grenzen aangeven en bewaken. Al onze nachtdienstmedewerkers zijn breed geschoold! Ze hebben ruime kennis op het gebied van verzorging/verpleging, omgaan met gedrag en een geldig certificaat bedrijfshulpverlening. Tevens vragen wij:

Opleiding en ervaring
 • Heb jij een afgerond diploma in de zorg op MBO-V niveau 4 of HBO-V niveau?
 • Heb je ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie?
 • Ben je bereidt het vak te leren?
 • in bezit van een geldig rijbewijs is een vereiste