Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider tijdens vervoer, 18 uur, Echt

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider tijdens vervoer

18 uur

Krijg jij energie van het één op één begeleiden tijdens vervoer in de gehandicaptenzorg? Dan heeft Pergamijn een leuke functie voor jou!

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider onze cliënt veilig te begeleiden bij het vervoer van en naar de dagbesteding. Onze jonge cliënt, met een zeer ernstig meervoudige beperking, heef geschoolde begeleiding nodig tijdens het vervoer naar haar dagbesteding.

Jouw baan

Jij draagt zorg voor de begeleiding gedurende het vervoer van onze jonge cliënt naar de dagbesteding. Je bent aanwezig om er op toe te zien dat onze cliënt op een leuke en veilige manier wordt vervoerd van en naar de dagbesteding. Het gaat hierbij om het vervoer van de Westelijke Mijnstreek naar het dagbestedingsterrein op de Pepinusbrug in Echt. Deze ritten zullen 2 maal per dag plaatsvinden. Je werkt van 08:00 - 12:00 uur en /of van 15:45 - 18:00 uur. Gedurende de ritten met de cliënt zorg je voor een goede begeleiding met betrekking tot de gezondheid én ben je op de hoogte van protocollen en handelingen die uitgevoerd moeten worden.

Jij…

….werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk en handelt volgens protocol wanneer de situatie tijdens het vervoer hierom vraagt en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.

….kan handelen volgens het protocol wanneer bepaalde situaties zich voordoen.

….staat stevig in je schoenen en hebt als doel om een leuke en veilige rit te begeleiden voor de cliënt.

Jouw achtergrond…
  • Je bent geschoold op epilepsie, kinderreanimatie en het toedienen van zuurstof;
  • Je bent bereid om eventuele bijscholing te volgen (naar behoefte van de bewoner);
  • Je hebt een diploma in de zorg op MBO Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Echt, Geleen, Beek, Sittard, Roermond, Heerlen en Maastricht.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, afhankelijk van jouw opleidingsniveau; (min. €1.920,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider tijdens vervoer kun je contact opnemen met Jacqueline Kronieger, teamleider. Tel: 06-12621182

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Jacqueline en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.