Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling laag niveau, 18-28 uur, Echt

Dienstverband

18 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling laag niveau, Echt
18-28 uur
'Volgens Pergamijn ontstaat voor cliënten een zinvolle daginvulling in situaties of activiteiten waarin cliënten zich kunnen ontwikkelen en/of leren, ervaren en vaardigheden in stand houden. Een zinvolle bijdrage kunnen leveren of actief betrokken zijn bij de samenleving door bijvoorbeeld iets te doen voor een ander of ervaren en beleven door mee te doen. Er sprake is van ontmoeting met anderen, het sociale netwerk wordt onderhouden of uitgebreid.
Zinvolle daginvulling bestaat uit alle activiteiten -uitgezonderd behandeling- die een bijdrage leveren aan wensen, behoeften en doelen van onze cliënten'.
Jouw baan
We bieden je de kans om als Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling een van de teams in midden- en zuid Limburg te komen versterken.
De zinvolle daginvulling heeft een zeer diverse cliëntengroep, functionerend op verschillende niveaus. Je ondersteunt bij het invullen van de vrije tijdsactiviteiten voor de cliënten. Ook zul je ondersteuning bieden aan teams in de realisatie van de cliëntparticipatie in de eigen woon- en werkomgeving op het gebied van vrijetijdsinvulling. Je geeft invulling aan deze taak in de vorm van consulentschap, het initiëren en organiseren van activiteiten, evenementen en festiviteiten, maar ook de informatievoorziening rondom de activiteiten. Veel dingen zul je ook in een samenwerking met andere organisatiepartners uitoefenen.
"Het mooie van activiteiten begeleiden in de zinvolle daginvulling is dat je voornamelijk je focus op de cliënt kan richten. Het contact met de cliënt is hierdoor veel intensiever."
Jij…
  • bent opmerkzaam en de relatievorming tussen jou en de cliënt staat centraal. Vanuit deze relatie creëer jij basisveiligheid.
  • voelt dan ook een sterke affiniteit, passie voor het werken met deze doelgroep. Je bent een gedreven en enthousiaste activiteitenbegeleider om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.
  • bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's, kijkt met een frisse en optimistische blik en weet in gezamenlijkheid van knelpunten verbeterpunten te maken.
  • je bent flexibel om op dagbestedingen in de omgeving ingezet te worden.
Jouw achtergrond…
… je hebt een diploma van een agogische opleiding op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau.
… je hebt affiniteit met onze doelgroepen.
Daar tegenover staat…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.
Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.
Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. € 2.110,- max. € 3.154- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Zinvolle Daginvulling is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilona Wessels, Tel: 06-14886707. Er is een mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.
Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl
De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin Zelissen of Anja Völler. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider.