Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling, Sittard

Dienstverband

28 - 29 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als Cliëntbegeleider Zinvolle Daginvulling in Sittard het team te komen versterken.

De zinvolle daginvulling heeft een zeer diverse cliëntengroep van een licht tot matig verstandelijk beperkt niveau en variërend in leeftijd van 20 tot 65 jaar.

Je wordt breed ingezet binnen de verschillende dagbestedingsgroepen waarbij de nadruk ligt op cliënten met een lichte verstandelijke beperking.

Cliënten hebben behoefte aan begeleiding op het gebied van socialisatie, communicatie en verbeelding waarbij de belangrijke ander, jij, hen veiligheid en structuur biedt. We bieden creatieve activiteiten aan, activiteiten op de boerderij, in het theater en het mediateam en activiteiten gericht op leren en ontwikkelen.

Deze cliëntengroep wil deel uitmaken van de samenleving. Samen met de cliënt ga je zijn vraag en interesse onderzoeken. Hierop worden doelen geformuleerd die terugkeren in een ondersteuningsplan dat leidend is voor de begeleiding.

-"Onze dagbestedingslocaties zijn uniek, ze bieden een breed spectrum van activiteiten. Van creatief tot agragisch, van theater tot industrieel en van horeca tot media."-

Jij…
  • .. voelt een sterke affiniteit, passie voor het werken met deze doelgroep. Je bent gedreven en enthousiast om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.
  • .. bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen.
… bent een teamplayer en houdt van humor.

… je zal hoofdzakelijk werkzaam zijn in Sittard, maar bent flexibel om ook op de dagbesteding in Schinnen en Hoensbroek ingezet te worden.
Jouw achtergrond…

… Je hebt een diploma in de zorg op MBO-niveau 3, Verzorgende 3-IG, niveau 4 of HBO niveau

… Je hebt enige ervaring in het werken met mensen met een beperking. De omgang met mensen met een licht verstandelijke beperking vraagt een zekere mate van flexibiliteit in de begeleiding maar je moet ook duidelijk grenzen aan kunnen geven.
Daar tegenover staat…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.920,- max. € 2993,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Dagbesteding Zinvolle Daginvulling is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Yolande Hambeukers, teamleider, telefoonnummer 06-42606775.

Er is een mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.
Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine Meulen of Anja Völler. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Yolande Hambeukers.