DeSeizoenen zoekt een

Clustermanager - 28 uur - Corisberg, Heerlen

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z'n allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte, op basis van onze antroposofische visie, centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

De Corisberg is een unieke kleinschalige woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. De Corisberg is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven en bestaat uit een boerderij, Hoeve Corisberg en vier woonhuizen en een woonhuis in Kerkrade. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op de Corisberg de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet er toe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?

Als clustermanager van een aantal teams faciliteer je de medewerkers en "krachtige" teams om die kwaliteit en continuïteit van zorg te bieden die wij voorstaan. Door intensieve samenwerking met inhoudelijke en dienende disciplines ondersteun je het primaire proces optimaal. De kracht zit in je coachende en verbindende vaardigheden, waarbij je in nauw contact staat met teams en bewoners met hun naasten. Je stimuleert de medewerkers om zelf de regie te nemen waardoor je hun laat groeien in eigenaarschap. Je zet je ondernemerschap in en je bent krachtig in het vertalen van doelen in tijd, middelen en processen, en het bewaken van de realisatie hiervan. Als lid van het locatieteam ben je een stevige sparringpartner en participeer je in het optimaliseren processen en van innovaties.

Jij bent een ervaren leidinggevende met een afgeronde HBO-managementopleiding en jouw ervaring met werkgebieden en "zelforganisatie" zetten we graag in. Elk team is weer uniek en jij bent in staat om het beste uit iemand en uit teams te halen door je coachende en dienende wijze van leidinggeven. Je bent een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams, collega's, vertegenwoordigers en andere disciplines. Je bent een energiek persoon die vol zit met ideeën en kansen ziet.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:

Een uitdagende functie aan waarbij er een flink appèl wordt gedaan op je vaardigheden, maar er ook genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en:
  • Hechte samenwerking in een leuk professioneel team en een mooie werkomgeving.
  • Contract voor 28 uur.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 60 ( tussen € 3.374,00 en € 4.905,00) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer.
Wat vragen wij van jou?

Jij bent een ervaren leidinggevende met een afgeronde HBO-managementopleiding en jouw ervaring met "zelforganisatie" zetten we graag in. Elk team is weer uniek en jij bent in staat om het beste uit iemand en uit teams te halen door je coachende en dienende wijze van leidinggeven. Je bent een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams, collega's, wettelijk vertegenwoordigers en andere disciplines. Je bent een energiek persoon die vol zit met ideeën en kansen ziet.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust voo rmeer informatie met locatiedirecteur Anita Manders 06-54398435 (bereikbaar op maandag t/m donderdag tijdens kantooruren).