De Zorggroep zoekt een

Coach Dagbesteding en Welzijn, Dementie kleinschalig wonen Piushof, Panningen

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zoeken een coach die betrokken is bij de teams en in nabijheid van de teams gaat coachen m.b.t. dagbesteding en welzijn van de bewoner en die ook een stuk activiteiten op zich gaat nemen.

Aan het Piushof 85 in Panningen heeft De Zorggroep vijf groepswoningen gebouwd. Vier van deze woningen worden bewoond door mensen met dementie. In elke woning verblijven 7 personen. Eén woning is in gebruik door mensen met een fysieke (somatische) aandoening.

Wat ga je doen?
Je bent in staat tot het uitvoeren van doelgroepgerichte activiteiten voor specifieke kwetsbare groepen cliënten.  Voor een optimaal welbevinden dien je vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, om een bijdrage te leveren aan het lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden van de bewoner.
De dagbestedings- en welzijnsactiviteiten worden zodanig uitgevoerd dat zelfredzaamheid en lichaamsfuncties van de bewoner optimaal worden gestimuleerd, rekening houdend met de wensen, psychisch welbevinden en mogelijkheden van de bewoner. Je vertaalt kennis naar woon, leef en zorgvoorzieningen.
Je stimuleert, motiveert medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers om samen het welzijnsaspect te kunnen dragen, zodat het een gezamenlijkheid is. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur.

Wat maakt jou de juiste collega?
Je hebt affiniteit met de doelgroep. Een zorgachtergrond is een pré. Je hebt kennis van en ervaring met ziektebeelden. Je bent bereid om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en flexibel inzetbaar. Je bezit een grote mate van sociale en communicatieve vaardigheden in de omgang met cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en externe relaties.

Je bent de schakel tussen en verbindt zorg- en welzijnsmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers en je kunt vrijwilligers opvangen, weg wijzen en begeleiden in hun proces.

Je beschikt over geduld en kunt goed inschatten welke activiteiten passen bij individuele of groepsbegeleiding.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Je bent:
in het bezit van het diploma SPW 4 of AB diploma.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coach dagbesteding schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per 1 april 2020 van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) met een contractomvang van 20 uur per week. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8.33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij mobiliteitskandidaten en interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, via karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

Over De Zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!