De Zorggroep zoekt een

Coach Dagbesteding en Welzijn Observatie Afdeling Venlo

Dienstverband

1 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ben jij een enthousiaste activiteitenbegeleider die oog heeft voor het welzijn van de individuele cliënten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Binnen de Observatie afdeling in Venlo wordt zorg verleent aan cliënten met dementie die acuut opgenomen worden vanuit de thuissituatie waar een crisissituatie ontstaan is. Een crisisopname (met IBS) komt met regelmaat voor. Daarnaast kan het voorkomen dat cliënten vanuit een ziekenhuis worden opgenomen, waarbij onderzoek nodig is om tot een diagnose en advies voor een toekomstige woonvorm te komen. De opnames van cliënten zijn tijdelijk, dat maakt jouw werk dynamisch en uitdagend! Uiteraard kun je rekenen op de expertise van andere collega's en werk je veel samen binnen een multidisciplinair team. Zo is de kwaliteit van zorg gegarandeerd!

Als coach dagbesteding en welzijn (activiteitenbegeleider) binnen de observatieafdeling ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van individuele en groepsgerichte activiteiten. Deze activiteiten zijn afgestemd op de behoeftes van onze cliënten en de zorgvragen die er op dat moment liggen. Bij de ene client ga je op zoek naar passende dag invulling terwijl je met een andere client iets gaat ondernemen waarbij het accent ligt op jouw observaties ten behoeve van de diagnostiek. Jouw observatie en het daaruit voorvloeiend zorgplan is een belangrijk onderdeel van het totale zorgplan rondom een client.

Je:
 • kunt zelfstandig werken en hebt lef en durf om naar eigen inzicht te kunnen handelen;
 • hebt goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met de cliënten;
 • bent in staat om de activiteiten af te stemmen op de behoefte van de cliënten en kunt deze goed plannen en coördineren;
 • kunt omgaan met een steeds wisselende cliëntengroep en wisselende zorgvragen;
 • hebt kennis van de fases van dementie, psychogeriatrie;
 • hebt kennis, vaardigheden en affiniteit met onbegrepen gedrag;
 • bent in staat om iedere dag te werken 'in het hier en nu' en wat zich op dat moment aandient;
 • bezit over een creatief denkvermogen;
 • bent flexibel inzetbaar en kunt afstemmen op de behoeftes die er op dat moment op de afdeling liggen.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coach dagbesteding schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt, voor 16 tot 28 uur per week.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
 • eindejaarsuitkering van 8,3%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Coach dagbesteding en welzijn?
Jij staat je mannetje en laat je niet ontmoedigen door bovenstaand rijtje. Je durft onze dynamische afdeling te zien als uitdaging waar jij je passie en competenties in kwijt kunt. Je durft het gesprek met ons aan te gaan om te kijken waar onze wensen en jouw persoonlijkheid elkaar kunnen vinden.

Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Wat heb je nodig?
 • affiniteit met dementiezorg
 • je bent in het bezit van een SPW 4 diploma activiteitenbegeleider/MDGO-AB diploma

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij de Observatie afdeling. Onze recruiter Sharel Driessen vertelt je graag meer over het werk van een Coach dagbesteding en welzijn op de Observatie afdeling en is te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.