De Zorggroep zoekt een

Coach Dagbesteding en Welzijn, PG plus woning, Hof te Berkel, Horst

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horst

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in de toekomstige PG Plus woning?

De groepswoning is bedoeld voor cliënten met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie waarbij zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Er wonen 6 of 7 cliënten binnen de PG plus woning van Hof te Berkel de ernstige gedragsproblemen kunnen ontwikkelen.  Zie jij de uitdaging in het begrijpen van onbegrepen gedrag en non-verbale taal en het op maat creëren van welzijnsmomenten voor mensen met dementie. Zowel individueel gericht en als ook ook groepsgericht daar waar mogelijk is. Kun jij in een dynamische omgeving "out off the box" denken en handelen? Activiteiten zullen aan het ritme van iedere individuele bewoner aangepast worden d.m.v. individuele of groepsactiviteiten zoals koken, zwemmen, gymnastiek, spelvormen, zangkoor, muziek luisteren of borrelen. 

Functie-inhoud
Voor de PG plus woning van Hof te Berkel zoeken wij een Coach Dagbesteding en Welzijn (Activiteitenbegeleider) die zelfstandig en/of met vrijwilligers voor bewoners activiteiten organiseert en begeleidt, die gericht zijn op het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat en een zinvolle dagbesteding.
De dagelijkse bezigheden en het welzijn van onze bewoners vormen de leidraad voor je dagelijkse werkzaamheden. Daarbij is het individuele zorg-/behandelplan richtinggevend. Je zorgt voor een gevarieerd en binnen de geldende kaders passend activiteitenaanbod dat aansluit op de belevingsgerichte behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je maakt afspraken met collega’s en vrijwilligers over de uitvoering van dagbestedings- en welzijnsactiviteiten.  Als Coach Dagbesteding maak je onderdeel uit van het zorgteam.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coach Dagbesteding schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bespreken we samen. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de bewoners van Hof te Berkel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wij vragen
Je kunt zelfstandig werken en hebt lef en durf om naar eigen inzicht te kunnen handelen. Je hebt goede sociale vaardigheden en gaat respectvol om met bewoners. 
Je hebt interesse in en kennis van de psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden of wilt deze kennis en ervaring opdoen. Daarnaast ben je bereid en past het bij je om belevingsgericht te werken en zie je het als een uitdaging om je activiteiten af te stemmen op de bewoner.
Je bent iemand die in staat is om verbindingen te maken en mensen samen te brengen. Een goede onderlinge communicatie binnen het team is daarbij belangrijk. Je ziet uitdaging in het overbrengen van je kennis en ervaring van activiteiten op het gebied van dagbesteding en welzijn op vrijwilligers en zorgmedewerkers. 
Je:

  • ben je in het bezit van het diploma Activiteitenbegeleiding of SPW4

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de organisatie? Neem dan contact op met Recruitment Medewerker, Marije van Delft, via: werkenbij@dezorggroep.nl 
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de Teamcoach, Cor Kessels, telefoonnummer 06-14378349.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

 Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.