De Zorggroep zoekt een

Coach dagbesteding, PG-plus, Camillus, Roermond

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Ben jij een enthousiaste activiteitenbegeleider die oog heeft voor het welzijn van de individuele cliënten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Op locatie Camillus in Roermond gaan we een nieuwe PG-plus afdeling openen. In de groepswoning PG-plus hebben we ruimte voor 8 bewoners en heeft elke bewoner een eigen slaapkamer en badkamer. Er is een grote, gezamenlijke huiskamer met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur.

De groepswoning is een gesloten setting en bedoeld voor cliënten met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie waarbij zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Alle cliënten hebben een ZZP 7 indicatie en een indicatie voor groepsmeerzorg. Welzijn en dagbesteding spelen een belangrijke rol binnen de PG-plus ook is er aandacht voor de familie rond om de cliënt.

Als Coach dagbesteding lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je plant en organiseert zowel groep gerichte activiteiten als individuele, op de cliënt afgestemde, activiteiten waarbij je ondersteunt in de doelen vanuit het zorgplan. Je draagt zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. Daarnaast vinden wij het belangrijk vanuit het PG+ gedachtengoed dat je, op basis van het individuele zorgplan, laagcomplexe ADL zorg kunt verrichten. Ook krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Het is goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is en dat er een zeer nauwe en intensieve multidisciplinaire samenwerking is met arts en psycholoog.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coach dagbesteding schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Uren in overleg.

De afdeling gaat per 1 oktober 2022 open maar van te voren gaan we al aan de slag samen. In de voorbereidende periode ga je samen met je team aan de slag om zowel de afdeling als het team vorm te geven. Ook is er ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en scholing op maat.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,3%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Wat maakt jou de juiste Coach dagbesteding?
Een collega die houd van een uitdaging, die out of the box denkt, beschikt over een gezonde dosis humor maar die ook stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Affiniteit, kennis en ervaring met en voor onze doelgroep is wenselijk maar niet noodzakelijk. Natuurlijk heb je een warm zorghart en stel je de mens centraal. Je bent onderdeel van een compleet nieuw team dat zorg gaat dragen voor de ontvangst van de eerste cliënten op deze afdeling. Je vind het dan ook een uitdaging om mee te helpen met het opbouwen van deze nieuwe afdeling. Verder ben je een fijne collega die zelfstandig, maar ook in teamverband goed kan functioneren. Een dynamische werkomgeving? Daar krijg jij energie van!

Je bent:
  • bereid om je verder te ontwikkelen
  • bereid vraaggericht te werken
  • in staat tot relativeren en reflecteren
  • flexibel inzetbaar
  • in staat methodisch te werken en teamleden te coachen en te begeleiden
Verder:
  • ben je in het bezit van het diploma SPW 4, AB diploma, SPH, MMZ4
  • heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega's, bewoners en hun relaties.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de PG+ afdeling? Neem dan contact op met Danielle van Beurden Teamcoach Wonen via danielle.van.beurden@dezorggroep.nl. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met onze Recruiter Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden op Maandag 11 Juli en op Dinsdag 12 Juli in de middag.