De Zorggroep zoekt een

Coach Dagbesteding, Woonzorgcentrum Herte

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Ben jij een persoon die actief bezig wil zijn met netwerken? Naar mogelijkheden wil zoeken om het welzijn nog meer op de kaart te zetten? "Out of the box" durft te denken en contacten legt met gemeente en andere organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jij organiseert doelgroepgerichte activiteiten voor specifieke kwetsbare groepen cliënten. Voor een optimaal welbevinden dien je vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, om een bijdrage te leveren aan het lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden van de bewoner. Je stimuleert, motiveert medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers om samen het welzijnsaspect te kunnen dragen, zodat het een gezamenlijkheid is. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur. Binnen deze functie ben je actief bezig met netwerken en zoekt naar mogelijkheden om het welzijn nog meer op de kaart te zetten. Denkt hierin " out of the box " door contacten te leggen met gemeente en andere organisaties.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.
Je kunt direct van start in een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast, maximaal 24 uur per week. Als Activiteitenbegeleider III schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Coach Dagbesteding?
Affiniteit met ouderenzorg. Je hebt kennis van en ervaring met ziektebeelden. Je bent bereid om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en flexibel inzetbaar. De coach dagbesteding heeft een breed netwerk en initieert, stimuleert en ondersteunt samenwerkingsrelaties tussen personen, professionals, plaatselijke ondernemers, verenigingen en organisaties.

Verder:
 • Je bent in het bezit van een Activiteitenbegeleiding, SPW 4, MMZ4, AB of ander soortgelijk (zorg)diploma
 • Je bezit een grote mate van sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent ondernemend
 • Je kunt je makkelijk aanpassen bij veranderende omstandigheden
 • Je bent creatief en kunt originele of nieuwe ideeën en oplossingen bedenken
 • Je bent een teamplayer en werkt met je team aan een gezamenlijk resultaat
 • Kunnen verwerken, vroegtijdig signaleren van verandering bij deelnemers en hierop preventief actie ondernemen
 • Kunnen anticiperen op veranderingen bij de bewoners en inspelen op incidenten en onvoorziene situaties
Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij zorgcentrum Herte. Onze recruiters Evelien Smeets & Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van Activiteitenbegeleider III en zijn te bereiken via evelien.smeets@dezorggroep.nl of karin.ronckers@dezorggroep.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie mag je contact opnemen met Esther.van.Ool@dezorggroep.nl

Mobiliteitskandidaten hebben voorrang op deze functie

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.